2017 Denizli Tarım Fuarı

2017 Denizli Tarım Fuarı

2017 Denizli Tarım Fuarı, 21-25 Eylül 2017 tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen bir tarım fuarıdır. Fuar, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Ticaret ve Sanayi Odası, Denizli Ziraat Odası ve Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilmiştir.

Fuar, tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaların ürün ve hizmetlerini sergilemeleri, sektördeki gelişmeleri takip etmeleri ve iş bağlantıları kurmaları için bir platform sağlamıştır. Fuar ayrıca, tarım sektöründe faaliyet gösteren akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler için de bir bilgi paylaşım ortamı oluşturmuştur.

Fuar, 500’den fazla firmanın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Firmalar, tarım makineleri, tarım ürünleri, tarımsal girdiler, hayvancılık ürünleri, gıda ürünleri ve diğer tarım sektörüyle ilgili ürün ve hizmetlerini sergilemişlerdir.

Fuar, tarım sektöründe faaliyet gösteren akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler için de bir bilgi paylaşım ortamı oluşturmuştur. Fuar kapsamında, tarım sektörüyle ilgili çeşitli konularda konferanslar, paneller ve çalıştaylar düzenlenmiştir.

Fuar, tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalar, akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler için önemli bir buluşma noktası olmuştur. Fuar, sektördeki gelişmelerin takip edilmesi, iş bağlantıları kurulması ve bilgi paylaşımı için bir platform sağlamıştır.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi