Depsaş Fatura Ödeme

Depsaş Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Depsaş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde elektrik dağıtım hizmeti veren bir şirkettir. Şirket, Erzurum, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Adıyaman, Bingöl ve Elazığ illerinde faaliyet göstermektedir.

Depsaş fatura ödeme işlemini şu şekilde yapabilirsiniz:

1. Online İşlem Merkezi

Depsaş Online İşlem Merkezi’nden faturalarınızı 7 gün 24 saat boyunca kolayca ödeyebilirsiniz. Bunun için öncelikle Depsaş’ın resmi internet sitesine (https://www.depsas.com.tr/tr) giriş yapın. Ardından, sağ üst köşede yer alan “Online İşlemler” butonuna tıklayın. Açılan sayfada, “Fatura Ödeme” sekmesine tıklayın.

Fatura ödeme sayfasında, faturanızın ait olduğu abone numarası ve sözleşme numarasını girin. Ardından, fatura tutarını ve ödeme yöntemini seçin. Ödeme işlemini tamamlamak için “Öde” butonuna tıklayın.

2. Mobil Uygulama

Depsaş Mobil uygulaması ile de faturalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde ödeyebilirsiniz. Uygulamayı Google Play Store veya App Store’dan indirebilirsiniz.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra, “Fatura Ödeme” sekmesine tıklayın. Açılan sayfada, faturanızın ait olduğu abone numarası ve sözleşme numarasını girin. Ardından, fatura tutarını ve ödeme yöntemini seçin. Ödeme işlemini tamamlamak için “Öde” butonuna tıklayın.

3. SMS ile Ödeme

Depsaş faturalarınızı SMS ile de ödeyebilirsiniz. Bunun için, cep telefonunuzdan “FATURA ÖDEME” yazıp, abone numaranızı ve sözleşme numaranızı aralarında boşluk bırakarak 6030’a SMS gönderin.

Örneğin, abone numaranız 123456789 ve sözleşme numaranız 123456 ise, göndermeniz gereken SMS şu şekilde olacaktır:

FATURA ÖDEME 123456789 123456

4. İnternet Bankacılığı

İnternet bankacılığı üzerinden Depsaş faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Bunun için, internet bankacılığı hesabınıza giriş yaptıktan sonra, “Ödemeler” sekmesine tıklayın. Açılan sayfada, “Elektrik” veya “Doğalgaz” kategorisini seçin. Ardından, abone numaranızı ve sözleşme numaranızı girin. Ödeme işlemini tamamlamak için “Öde” butonuna tıklayın.

5. ATM’den Ödeme

ATM’den Depsaş faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Bunun için, ATM’ye kartınızı takın ve şifrenizi girin. Ardından, “Ödemeler” sekmesine tıklayın. Açılan sayfada, “Elektrik” veya “Doğalgaz” kategorisini seçin. Ardından, abone numaranızı ve sözleşme numaranızı girin. Ödeme işlemini tamamlamak için “Öde” butonuna tıklayın.

6. Müşteri Hizmetleri

Depsaş müşteri hizmetlerini arayarak da faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Bunun için, 0850 399 10 00 numaralı telefondan müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Depsaş Fatura Ödeme Ücretleri

Depsaş fatura ödeme ücretleri, ödeme yöntemine göre değişmektedir.

  • Online İşlem Merkezi, Mobil Uygulama ve SMS ile ödemelerde herhangi bir ücret alınmamaktadır.
  • İnternet bankacılığı ve ATM’den ödemelerde, bankanın belirlediği ücret alınır.
  • Müşteri hizmetlerinden ödemelerde, 5 TL işlem ücreti alınır.

Depsaş Fatura Ödeme Taksitlendirme

Depsaş faturalarınızı 3 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Taksitlendirme işlemini, online işlem merkezi, mobil uygulama veya müşteri hizmetleri üzerinden yapabilirsiniz.

Depsaş Fatura Ödeme Süresi

Depsaş faturalarınızın son ödeme tarihi, faturanın üzerinde belirtilmektedir. Faturanızı son ödeme tarihinden önce ödemeniz gerekmektedir. Faturanızı son ödeme tarihinden sonra öderseniz, gecikme cezası ve faiz uygulanır.

Depsaş Fatura Ödeme İptali

Depsaş fatura ödemenizi iptal etmek istiyorsanız, online işlem merkezi, mobil uygulama veya müşteri hizmetleri üzerinden iptal talebinde bulunabilirsiniz.

**Dep


Yayımlandı

kategorisi