Ck Akdeniz Elektrik Fatura Ödeme

Bursa Gaz Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır?

Bursa’da doğal gaz dağıtımı, Bursagaz tarafından yapılmaktadır. Bursagaz abonesiyseniz, faturalarınızı sorgulamanın ve ödemenin birkaç farklı yolu vardır.

1. Bursagaz Online İşlemler

Bursagaz Online İşlemler sayfası üzerinden faturalarınızı sorgulayabilir ve ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem için öncelikle Bursagaz’a ait internet sitesine giriş yapmanız gerekir. Ardından, sayfanın sağ üst köşesinde bulunan “Giriş” butonuna tıklayın. Açılan sayfada, e-Devlet şifresi veya internet bankacılığı şifrelerinizle giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra, sayfanın sol tarafında bulunan “Fatura İşlemleri” menüsüne tıklayın. Açılan sayfada, “Fatura Sorgula” sekmesine tıklayın. Ardından, sorgulama yapmak istediğiniz faturanın dönemini seçin ve “Sorgula” butonuna tıklayın.

Faturanız sorgulandıktan sonra, bilgileriniz ekranda görüntülenecektir. Faturanızı ödemek için, “Ödeme Yap” butonuna tıklayabilirsiniz.

2. Bursagaz Mobil Uygulaması

Bursagaz mobil uygulamasını kullanarak da faturalarınızı sorgulayabilir ve ödeme yapabilirsiniz. Bursagaz mobil uygulamasını App Store veya Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Uygulamayı açtıktan sonra, “Fatura İşlemleri” sekmesine tıklayın. Ardından, sorgulama yapmak istediğiniz faturanın dönemini seçin ve “Sorgula” butonuna tıklayın.

Faturanız sorgulandıktan sonra, bilgileriniz ekranda görüntülenecektir. Faturanızı ödemek için, “Ödeme Yap” butonuna tıklayabilirsiniz.

3. Bursagaz Çağrı Merkezi

Bursagaz çağrı merkezini arayarak da faturalarınızı sorgulayabilirsiniz. Çağrı merkezinin numarası 0850 222 0 700’dür. Çağrı merkezini aradıktan sonra, müşteri temsilcisine bağlandığınızda, faturanızı sorgulamak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.

4. Bursagaz Müşteri Hizmetleri

Bursagaz müşteri hizmetlerine giderek de faturalarınızı sorgulayabilirsiniz. Bursagaz müşteri hizmetleri, Bursa’nın çeşitli yerlerinde bulunmaktadır. Müşteri hizmetlerine gitmeden önce, müşteri hizmetlerinin adres ve telefon numaralarını Bursagaz’ın internet sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Bursa Gaz Faturası Nasıl Ödenir?

Bursagaz faturanızı, çeşitli yöntemlerle ödeyebilirsiniz.

1. Bursagaz Online İşlemler

Bursagaz Online İşlemler sayfası üzerinden faturanızı ödeyebilirsiniz. Bu işlem için öncelikle Bursagaz’a ait internet sitesine giriş yapmanız gerekir. Ardından, sayfanın sol tarafında bulunan “Fatura İşlemleri” menüsüne tıklayın. Açılan sayfada, “Fatura Ödeme” sekmesine tıklayın. Ardından, sorgulama yapmak istediğiniz faturanın dönemini seçin ve “Ödeme Yap” butonuna tıklayın.

2. Bursagaz Mobil Uygulaması

Bursagaz mobil uygulamasını kullanarak da faturanızı ödeyebilirsiniz. Bursagaz mobil uygulamasını App Store veya Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Uygulamayı açtıktan sonra, “Fatura İşlemleri” sekmesine tıklayın. Ardından, ödemek istediğiniz faturanın dönemini seçin ve “Ödeme Yap” butonuna tıklayın.

3. Bursagaz Çağrı Merkezi

Bursagaz çağrı merkezini arayarak da faturanızı ödeyebilirsiniz. Çağrı merkezinin numarası 0850 222 0 700’dür. Çağrı merkezini aradıktan sonra, müşteri temsilcisine bağlandığınızda, faturanızı ödemek istediğinizi belirtmeniz ve fatura bilgilerinizi vermeniz yeterlidir.

4. Bursagaz Müşteri Hizmetleri

Bursagaz müşteri hizmetlerine giderek de faturanızı ödeyebilirsiniz. Bursagaz müşteri hizmetleri, Bursa’nın çeşitli yerlerinde bulunmaktadır. Müşteri hizmetlerine gitmeden önce, müşteri hizmetlerinin adres ve telefon numaralarını Bursagaz’ın internet sitesinden kontrol edebilirsiniz.

5. İnternet Bankacılığı

İnternet bankacılığınızı kullanarak da Bursagaz faturanızı ödeyebilirsiniz. İnternet bankacılığınıza giriş yaptıktan sonra, fatura ödeme menüsüne girin. Ardından, fatura bilgilerinizi girin ve ödemeyi gerçekleştirin.

6. ATM’den Ödeme

ATM’den de Bursagaz faturanızı ödeyebilirsiniz. ATM’ye


Yayımlandı

kategorisi