Galatasaray Karagümrük Maç Özeti

Galatasaray 1-0 Karagümrük: Cimbom’dan kritik galibiyet

Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Galatasaray, puanını 31’e yükseltti ve zirveye ortak oldu.

Galatasaray, maça hızlı başladı ve 10. dakikada golü buldu. Kerem Aktürkoğlu’nun pasında topla buluşan Yunus Akgün, kaleci Viviano’yu çalımlayarak topu ağlara gönderdi.

Golden sonra Karagümrük, oyunun kontrolünü ele almaya çalıştı. Ancak Galatasaray, savunmada sağlam durmayı başardı ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da oyunda üstünlük Galatasaray’daydı. Ancak Karagümrük, savunmada iyi kapandığı için Galatasaray, gol bulamadı.

Mücadelenin son dakikalarında Karagümrük, beraberlik için yüklendi. Ancak Galatasaray, kalesini gole kapatmayı başardı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Galatasaray’ın galibiyet golünü atan Yunus Akgün, maçın adamı seçildi.

Maçtan dakikalar

10′ GOL! Galatasaray 1-0 Karagümrük: Yunus Akgün

Kerem Aktürkoğlu’nun pasında topla buluşan Yunus Akgün, kaleci Viviano’yu çalımlayarak topu ağlara gönderdi.

45+1′ Galatasaray’dan tehlikeli atak

Kerem Aktürkoğlu’nun pasında topla buluşan Yunus Akgün, ceza sahası içinde rakibinden sıyrıldı ve şutunu çekti. Ancak top, kaleci Viviano’nun müdahalesiyle kornere gitti.

55′ Karagümrük’ten tehlikeli atak

Adem Büyük’ün pasında topla buluşan Bertolacci, ceza sahası içinde şutunu çekti. Ancak top, kaleci Muslera’nın müdahalesiyle kornere gitti.

60′ Galatasaray’dan tehlikeli atak

Kerem Aktürkoğlu’nun pasında topla buluşan Cicaldau, ceza sahası içinde şutunu çekti. Ancak top, kaleci Viviano’nun müdahalesiyle kornere gitti.

65′ Galatasaray’dan tehlikeli atak

Berkan Kutlu’nun pasında topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, ceza sahası içinde şutunu çekti. Ancak top, kaleci Viviano’nun müdahalesiyle kornere gitti.

85′ Karagümrük’ten tehlikeli atak

Adem Büyük’ün pasında topla buluşan Bertolacci, ceza sahası içinde şutunu çekti. Ancak top, kaleci Muslera’nın müdahalesiyle kornere gitti.

90′ Galatasaray’dan tehlikeli atak

Kerem Aktürkoğlu’nun pasında topla buluşan Yunus Akgün, ceza sahası içinde şutunu çekti. Ancak top, kaleci Viviano’nun müdahalesiyle kornere gitti.

Maç sonucu: Galatasaray 1-0 Karagümrük

Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Galatasaray, puanını 31’e yükseltti ve zirveye ortak oldu.


Yayımlandı

kategorisi