Kasımpaşa Adana Demirspor Maç Özeti

Kasımpaşa 2-1 Adana Demirspor: Lacivert-beyazlılara galibiyeti Aytaç Kara getirdi

Süper Lig’in 36. haftasında Kasımpaşa, sahasında Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 47’ye yükseltti ve 14. sıraya yükseldi. Adana Demirspor ise 52 puanda kalarak 11. sırada kaldı.

Maça hızlı başlayan Kasımpaşa, 12. dakikada öne geçti. Aytaç Kara’nın kullandığı serbest vuruşta top ağlara gitti ve ev sahibi 1-0 öne geçti.

  1. dakikada Adana Demirspor’da Mario Balotelli, henüz sahaya adım atamadan sarı kart gördü. Bu kartla Balotelli, 2. sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.
  2. dakikada Kasımpaşa farkı 2’ye çıkardı. Neto, ceza sahası içinde Belhanda’nın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi. Aytaç Kara, kullandığı penaltı vuruşunda topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi: 2-0.

İkinci yarıda Adana Demirspor, 77. dakikada penaltı kazandı. Davidson’un kullandığı penaltı vuruşunda top ağlara gitti: 2-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kasımpaşa, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Maçtan dakikalar:

12’nci dakikada Kasımpaşa öne geçti. Aytaç Kara’nın kullandığı serbest vuruşta top ağlara gitti: 1-0.

29’uncu dakikada Adana Demirspor’da Mario Balotelli, henüz sahaya adım atamadan sarı kart gördü.

40’ıncı dakikada Kasımpaşa farkı 2’ye çıkardı. Neto, ceza sahası içinde Belhanda’nın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi. Aytaç Kara, kullandığı penaltı vuruşunda topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi: 2-0.

77’nci dakikada Adana Demirspor penaltı kazandı. Davidson’un kullandığı penaltı vuruşunda top ağlara gitti: 2-1.

90+5’inci dakikada Adana Demirspor’da Novak’ın şutu üstten dışarı çıktı.

Maç, Kasımpaşa’nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Kasımpaşa’nın galibiyet gollerini Aytaç Kara attı. Adana Demirspor’un tek golünü Davidson kaydetti.

Kasımpaşa’da Teknik Direktör Sami Uğurlu, 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya çıktı. Kalede Ertuğrul Taşkıran’ın yer aldığı Kasımpaşa’nın savunmasında Brezilyalı Djilobodji, Senegalli Sabaly, Norveçli Vilhjalmsson ve Türker Çetin görev aldı. Orta sahada Aytaç Kara, Doğucan Haspolat ve Doğucan Haspolat yer aldı. Forvette ise Umut Bozok, Thiam ve Neto oynadı.

Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella, 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya çıktı. Kalede Muris Mesanovic’in yer aldığı Adana Demirspor’un savunmasında Samet Akaydın, Kaan Ayhan, Tayyip Talha Sanuç ve Yunus Akgün görev aldı. Orta sahada Yunus Akgün, Belhanda ve Gökhan İnler yer aldı. Forvette ise Vargas, Balotelli ve Davidson oynadı.

Karşılaşmanın hakemliğini Yasin Kol üstlendi.


Yayımlandı

kategorisi