Galatasaray Hazırlık Maçı Özeti Izle

Galatasaray Hazırlık Maçları Özetleri

Galatasaray, 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında 20 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da kamp yaptı. Bu kamp döneminde Galatasaray, 4 hazırlık maçı oynadı. Bu maçların özetlerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

  • İstanbulspor 0-6 Galatasaray (20 Temmuz)
  • FC Csákvár 2-4 Galatasaray (22 Temmuz)
  • Kisvárda FC 0-2 Galatasaray (25 Temmuz)
  • Hull City 3-4 Galatasaray (29 Temmuz)

İstanbulspor 0-6 Galatasaray (20 Temmuz)

Galatasaray, hazırlık kampının ilk maçında İstanbulspor’u 6-0 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise Galatasaray, gol üstünlüğünü sürdürdü. Marcao, Olimpiu Morutan, Emre Akbaba, Halil Dervişoğlu ve Yunus Akgün’ün golleriyle maç 6-0 sona erdi.

FC Csákvár 2-4 Galatasaray (22 Temmuz)

Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Macaristan ekibi FC Csákvár’ı 4-2 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Marcao’nun golleriyle 2-0 öne geçti. İkinci yarıda ise Csákvár, golleri ile farkı 1’e indirdi. Ancak Galatasaray, Emre Akbaba ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle maçı 4-2 kazandı.

Kisvárda FC 0-2 Galatasaray (25 Temmuz)

Galatasaray, üçüncü hazırlık maçında Macaristan ekibi Kisvárda FC’yi 2-0 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise Alexandru Cicaldau’nun golüyle maç 2-0 sona erdi.

Hull City 3-4 Galatasaray (29 Temmuz)

Galatasaray, hazırlık kampının son maçında İngiltere Championship ekibi Hull City’e 3-4 mağlup oldu. Maçın ilk yarısında Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Alexandru Cicaldau’nun golleriyle 2-0 öne geçti. Ancak ikinci yarıda Hull City, golleri ile durumu 3-2’ye getirdi. Maçın son dakikalarında ise Galatasaray, Halil Dervişoğlu ve Olimpiu Morutan’ın golleriyle durumu 3-4’e getirdi. Ancak maçta başka gol olmadı ve Galatasaray, Hull City’e mağlup oldu.

Galatasaray Hazırlık Maçları Analizi

Galatasaray, hazırlık kampında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Galatasaray, bu maçlarda 16 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü.

Galatasaray, hazırlık kampında özellikle hücumda etkili bir görüntü sergiledi. Kerem Aktürkoğlu, Olimpiu Morutan ve Emre Akbaba gibi oyuncular, bu maçlarda gollerine devam ettiler. Galatasaray, savunmada ise bazı eksikler yaşadı. Bu eksikler nedeniyle, Galatasaray’ın bazı maçlarda gol yemesi kaçınılmaz oldu.

Galatasaray, yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, hazırlık kampını tamamladı. Galatasaray, yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek.

Galatasaray’ın Hazırlık Maçlarına İlişkin Değerlendirmeler

Galatasaray taraftarları, hazırlık maçlarında takımlarının genel olarak iyi bir görüntü sergilemesinden memnun kaldılar. Ancak bazı taraftarlar, savunmadaki eksikliklerin giderilmesini istediler.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, hazırlık maçları hakkında yaptığı açıklamada, “Genel olarak iyi bir hazırlık kampı geçiriyoruz. Oyuncular yeni sisteme uyum sağlamaya çalışıyorlar. Bu maçlarda bazı goller yememize rağmen, genel olarak hücumda iyi bir görüntü sergiledik. Savunmada ise bazı eksiklerimiz var. Bu eksikleri gidermek için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında 6 Ağustos’ta Sivasspor ile karşılaşacak.


Yayımlandı

kategorisi