Beşiktaş Werder Bremen Maç Özeti

Beşiktaş – Werder Bremen Maç Özeti

Beşiktaş ve Werder Bremen, 2006-07 UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasının ikinci maçında 26 Eylül 2006 Salı günü İstanbul’daki BJK İnönü Stadyumu’nda karşılaştı. Maç öncesi Beşiktaş, ilk maçta deplasmanda Chelsea’ye 2-1 yenilirken, Werder Bremen ise İspanyol devi Real Madrid’i 2-1 mağlup etmişti.

Maça hızlı başlayan taraf Werder Bremen oldu. Yeşil-beyazlılar, 10. dakikada Diego’nun golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş, 20. dakikada İbrahim Üzülmez’in golüyle beraberliği sağladı. Ancak Werder Bremen, 30. dakikada Klose’nin golüyle yeniden öne geçti. İlk yarı 2-1 Werder Bremen üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda Beşiktaş, oyunu daha fazla kontrol altına aldı. Siyah-beyazlılar, 55. dakikada Serdar Özkan’ın golüyle beraberliği sağladı. Beşiktaş, 70. dakikada İbrahim Üzülmez’in ikinci golüyle 3-2 öne geçti. Werder Bremen, 80. dakikada Klose’nin ikinci golüyle durumu 3-3’e getirdi. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.

Maç Sonrası Değerlendirmeler

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “İyi bir maç çıkardık. Oyuncularım mücadele etti ve gol attı. Ancak Werder Bremen de çok iyi bir takımdı. Onlar da gol attı. Sonuçta beraberlik adil bir sonuç oldu” dedi.

Werder Bremen Teknik Direktörü Thomas Schaaf ise, “Zorlu bir maçtı. Beşiktaş çok iyi bir takımdı. Onlar bize zor anlar yaşattı. Ancak biz de iyi oynadık ve gol attık. Sonuçta beraberlik adil bir sonuç oldu” diye konuştu.

Maçın Öne Çıkan Oyuncuları

Beşiktaş’ta İbrahim Üzülmez, iki gol atarak maçın yıldızı oldu. Serdar Özkan da bir gol atarak takımına katkıda bulundu.

Werder Bremen’de ise Klose, iki gol atarak takımının en etkili oyuncusu oldu. Diego da bir gol atarak takımına katkıda bulundu.

Maçın İstatistikleri

  • Toplam Şut: Beşiktaş 15, Werder Bremen 14
  • İsabetli Şut: Beşiktaş 7, Werder Bremen 6
  • Korner: Beşiktaş 6, Werder Bremen 4
  • Faul: Beşiktaş 12, Werder Bremen 10
  • Sarı Kart: Beşiktaş 2, Werder Bremen 1
  • Kırmızı Kart: Yok

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi