Beşiktaş – Tirana Özet Izle

Beşiktaş – Tiran Özet İzle: İki Takımın Mücadelesi

Beşiktaş ve Tiran, 2022-2023 UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşı karşıya geldi. İlk maç 16 Şubat 2023 Perşembe günü Vodafone Park’ta oynandı ve Beşiktaş 3-1 kazandı. Rövanş maçı ise 23 Şubat 2023 Perşembe günü Air Albania Stadyumu’nda oynandı ve Tiran 1-0 kazandı. Ancak toplamda 4-2’lik skorla Beşiktaş tur atlayan taraf oldu.

Maçın Özeti

İlk maçta Beşiktaş, Cenk Tosun’un 17. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Tiran, 37. dakikada Redon Xhixha’nın golüyle beraberliği sağladı. Ancak Beşiktaş, ikinci yarıda Rachid Ghezzal’ın 57. dakikadaki golü ve Cenk Tosun’un 73. dakikadaki golüyle 3-1 kazandı.

Rövanş maçında Tiran, 74. dakikada Redon Xhixha’nın golüyle 1-0 kazandı. Ancak toplamda 4-2’lik skorla Beşiktaş tur atlayan taraf oldu.

Beşiktaş’ın Performansı

Beşiktaş, ilk maçta iyi bir performans sergiledi ve 3-1 kazandı. Ancak rövanş maçında Tiran’a karşı zorlandı ve 1-0 kaybetti. Buna rağmen toplamda 4-2’lik skorla tur atlayan taraf oldu.

Tiran’ın Performansı

Tiran, ilk maçta Beşiktaş’a karşı iyi bir mücadele verdi ve 1-1 berabere kaldı. Ancak rövanş maçında Beşiktaş’a 1-0 yenildi ve elendi.

Maçın Öne Çıkan Oyuncuları

Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Rachid Ghezzal ve Josef de Souza iyi bir performans sergiledi. Tiran’da ise Redon Xhixha ve Erion Hoxhallari öne çıkan oyuncular oldu.

Maçın Sonucu

Beşiktaş, toplamda 4-2’lik skorla tur atlayan taraf oldu.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi