Sivasspor Galatasaray Özet Bein Sport

Sivasspor – Galatasaray Özeti: 2022-2023 Sezonu 23. Hafta Maçı

Sivasspor ve Galatasaray, 2022-2023 Süper Lig sezonunun 23. haftasında 19 Şubat 2023 Pazar günü Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç, saat 19:00’da başladı ve 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Maç Özeti

Maçın ilk yarısı golsüz geçti. İki takım da birbirlerine üstünlük kuramadı ve pozisyon üretmekte zorlandı. İkinci yarıda ise oyun daha hareketli geçti ve goller geldi.

Maçın 55. dakikasında Sivasspor, Mustapha Yatabaré’nin golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, 65. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle skoru eşitledi. Sivasspor, 75. dakikada Dia Saba’nın golüyle tekrar öne geçti. Ancak Galatasaray, 85. dakikada Mauro Icardi’nin golüyle skoru tekrar eşitledi ve maç 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Maç Sonrası Açıklamalar

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Galatasaray gibi güçlü bir takıma karşı iyi bir oyun oynadık. İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlandık ama ikinci yarıda daha iyi oynadık ve goller bulduk. Ancak son dakikalarda yediğimiz gol bizi üzdü. Yine de bir puan aldığımız için mutluyuz.” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise, “Sivasspor’a karşı zorlu bir maç oynadık. İlk yarıda iyi oynadık ama ikinci yarıda biraz düştük. Sivasspor, ikinci yarıda daha iyi oynadı ve goller buldu. Ancak biz de son dakikalarda gol bularak bir puan aldık. Bu puan bizim için önemli.” dedi.

Maçın Öne Çıkan Oyuncuları

Sivasspor’da Mustapha Yatabaré, Dia Saba ve Hakan Arslan iyi bir oyun sergiledi. Galatasaray’da ise Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi ve Yunus Akgün öne çıkan isimler oldu.

Maçın İstatistikleri

  • Toplam Şut: Sivasspor 12, Galatasaray 15
  • İsabetli Şut: Sivasspor 5, Galatasaray 6
  • Korner: Sivasspor 5, Galatasaray 6
  • Faul: Sivasspor 12, Galatasaray 15
  • Sarı Kart: Sivasspor 2, Galatasaray 3
  • Kırmızı Kart: Sivasspor 0, Galatasaray 0

İlgili Dosyalar ve Siteler


Yayımlandı

kategorisi