Fenerbahçe Galatasaray Bein Sport Özet

Fenerbahçe Galatasaray Bein Sport Özet

Fenerbahçe ve Galatasaray, Türk futbolunun iki ezeli rakibi olarak bilinmektedir. Bu iki takım arasındaki maçlar her zaman büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olur. 2022-2023 sezonunun ilk yarısında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçı da bu heyecan ve çekişmeye sahne olan maçlardan biriydi.

Maç, 19 Ocak 2023 Perşembe günü saat 20:00’da Fenerbahçe’nin stadı Ülker Stadyumu’nda oynandı. Maçın hakemliğini Halil Umut Meler yaptı. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda ise iki takım da gol bulma fırsatları yakaladı ancak bu fırsatları değerlendiremediler. Maçın son dakikalarında Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, maçın son dakikalarında beraberlik golünü bulmak için yoğun bir şekilde atak yaptı ancak başarılı olamadı. Maç, Fenerbahçe’nin 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 38’e yükseltti ve ligde ikinci sıraya yükseldi. Galatasaray ise puanını 35’te bıraktı ve ligde dördüncü sıraya geriledi.

Maçın Öne Çıkan Oyuncuları

  • Fenerbahçe: İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Enner Valencia
  • Galatasaray: Kerem Aktürkoğlu, Bafetimbi Gomis, Juan Mata

Maçın Önemli Anları

    1. dakika: Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin şutuyla gol bulma fırsatı yakaladı ancak Galatasaray kalecisi Fernando Muslera şutu kurtardı.
    1. dakika: Galatasaray, Bafetimbi Gomis’in şutuyla gol bulma fırsatı yakaladı ancak Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır şutu kurtardı.
    1. dakika: Fenerbahçe, Arda Güler’in şutuyla gol bulma fırsatı yakaladı ancak Galatasaray kalecisi Fernando Muslera şutu kurtardı.
    1. dakika: Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun şutuyla gol bulma fırsatı yakaladı ancak Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır şutu kurtardı.
    1. dakika: Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin golüyle 1-0 öne geçti.
    1. dakika: Galatasaray, Juan Mata’nın şutuyla beraberlik golünü bulmak için yoğun bir şekilde atak yaptı ancak başarılı olamadı.

Maç Sonrası Açıklamalar

  • Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: “Çok önemli bir galibiyet aldık. Galatasaray’ı yenmek kolay değil. Oyuncularımızı tebrik ediyorum.”
  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Maçın son dakikalarında beraberlik golünü bulmak için yoğun bir şekilde atak yaptık ancak başarılı olamadık. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum.”

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi