Giresunspor Çaykur Rizespor Maç Özeti

Giresunspor – Çaykur Rizespor Maç Özeti

Giresunspor ve Çaykur Rizespor, 2022-2023 Süper Lig sezonunun 21. haftasında karşı karşıya geldi. Maç, 12 Şubat 2023 Pazar günü Giresun Atatürk Stadyumu’nda oynandı.

Maça hızlı başlayan taraf Çaykur Rizespor oldu. 10. dakikada Milan Skoda’nın golüyle öne geçen Karadeniz ekibi, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Giresunspor oyuna daha etkili başladı. 55. dakikada Sergen Piçinciolğlu’nun golüyle beraberliği sağlayan Giresunspor, 70. dakikada Alper Uludağ’ın golüyle öne geçti.

Çaykur Rizespor, 80. dakikada yine Milan Skoda’nın golüyle beraberliği sağladı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Bu sonuçla Giresunspor puanını 24’e yükseltirken, Çaykur Rizespor ise 19 puanda kaldı.

Maçın Önemli Anları

    1. dakika: Çaykur Rizespor, Milan Skoda’nın golüyle 1-0 öne geçti.
    1. dakika: Giresunspor, Sergen Piçinciolğlu’nun golüyle beraberliği sağladı.
    1. dakika: Giresunspor, Alper Uludağ’ın golüyle 2-1 öne geçti.
    1. dakika: Çaykur Rizespor, Milan Skoda’nın golüyle beraberliği sağladı.

Maç Sonrası Açıklamalar

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: “Zorlu bir maçtı. Çaykur Rizespor iyi bir takım. İlk yarıda biraz zorlandık ama ikinci yarıda daha iyi oynadık ve beraberliği sağladık. Sonrasında öne geçtik ama maalesef beraberliği koruyamadık. Genel olarak iyi bir maç çıkardık ve bir puan aldığımız için mutluyuz.”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun: “Maça iyi başladık ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladık. İkinci yarıda Giresunspor daha etkili oynadı ve beraberliği sağladı. Sonrasında yine beraberliği sağladık ama maalesef galibiyeti alamadık. Genel olarak iyi bir maç çıkardık ve bir puan aldığımız için mutluyuz.”

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi