Gs Barcelona Özet Bein Sport

GS Barcelona Özeti: Bein Sport

Konu:

GS Barcelona maçı, 16 Şubat 2023 tarihinde Camp Nou Stadyumu’nda oynanan bir UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk maçıydı. Maç, Barcelona’nın 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Maç Özeti:

Maçın ilk yarısı golsüz geçti. Barcelona, maçın başından itibaren topu kontrol etti ve birçok gol fırsatı yarattı, ancak bunları değerlendiremedi. Barcelona’nın en iyi fırsatı, 35. dakikada Robert Lewandowski’nin kafa vuruşuyla geldi, ancak top direkten döndü.

İkinci yarıda Barcelona, baskısını artırdı ve 50. dakikada Ousmane Dembélé’nin golüyle 1-0 öne geçti. Dembélé, sağ kanattan yaptığı bir ortanın ardından topu ağlara gönderdi.

Barcelona, 59. dakikada Raphinha’nın golüyle farkı 2-0’a çıkardı. Raphinha, sol kanattan yaptığı bir ortanın ardından topu ağlara gönderdi.

Barcelona, maçın kalan bölümünde oyunu kontrol etti ve skoru korudu. Maç, Barcelona’nın 2-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

Maç Sonrası Açıklamalar:

Barcelona teknik direktörü Xavi Hernández, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Çok iyi bir maç çıkardık. Topu kontrol ettik ve birçok gol fırsatı yarattık. Sonunda kazandığımız için mutluyuz.” dedi.

Barcelona kaptanı Sergio Busquets, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Zorlu bir maçtı, ancak sonunda kazandığımız için mutluyuz. Şimdi ikinci maçta da aynı performansı göstermeliyiz.” dedi.

İlgili Dosyalar:

İlgili Siteler:


Yayımlandı

kategorisi