Göztepe Gaziantep Maçı Özet

Göztepe Gaziantep Maçı Özeti

Göztepe ve Gaziantep, 2022-2023 Süper Lig sezonunun 23. haftasında karşı karşıya geldi. Maç, 18 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynandı.

Maça hızlı başlayan taraf Gaziantep oldu. Kırmızı-siyahlılar, 10. dakikada Muhammet Demir’in golüyle 1-0 öne geçti. Göztepe, 20. dakikada Cherif Ndiaye’nin golüyle beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda da iki takım ataklarını sürdürdü. 55. dakikada Gaziantep, Muhammet Demir’in ikinci golüyle 2-1 öne geçti. Göztepe, 65. dakikada Cherif Ndiaye’nin ikinci golüyle yine beraberliği sağladı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla Göztepe, ligdeki puanını 28’e yükseltti ve 10. sıraya yükseldi. Gaziantep ise puanını 25’e yükseltti ve 13. sırada kaldı.

Maçın Önemli Anları

    1. dakika: Gaziantep, Muhammet Demir’in golüyle 1-0 öne geçti.
    1. dakika: Göztepe, Cherif Ndiaye’nin golüyle beraberliği sağladı.
    1. dakika: Gaziantep, Muhammet Demir’in ikinci golüyle 2-1 öne geçti.
    1. dakika: Göztepe, Cherif Ndiaye’nin ikinci golüyle yine beraberliği sağladı.

Maç Sonrası Açıklamalar

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “İyi bir maç çıkardık. Rakibimiz çok güçlü bir takımdı. Ancak biz de iyi mücadele ettik ve beraberliği hak ettik.” dedi.

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut ise, “Maça iyi başladık ve 2-1 öne geçtik. Ancak ikinci yarıda konsantrasyonumuzu kaybettik ve beraberliği yakaladık. Bu sonuçtan memnun değiliz.” şeklinde konuştu.

Maçla İlgili Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi