Annenin Sırrıdır Çoçuk Özet

Annenin Sırrı Çocuk Özeti

Annenin Sırrı Çocuk, 2013 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Deniz Akçay Katırcıoğlu’nun yaptığı bir Türk dram filmidir. Film, 12 yaşındaki bir kız çocuğu olan Melek’in hikayesini anlatıyor. Melek, annesi Ayşe ile birlikte küçük bir kasabada yaşamaktadır. Ayşe, Melek’e babasının öldüğünü söylemiştir, ancak Melek babasının yaşadığını ve bir gün geri döneceğini düşünmektedir.

Bir gün, Melek okuldan eve döndüğünde annesinin evde olmadığını görür. Ayşe, Melek’e bir mektup bırakmıştır ve mektupta Melek’e babasının yaşadığını ve onu bulması gerektiğini söyler. Melek, annesinin mektubunu okuduktan sonra babasını bulmak için yola koyulur.

Melek, babasını bulmak için öncelikle İstanbul’a gider. İstanbul’da, babasının izini sürmeye çalışır, ancak başarılı olamaz. Daha sonra, Melek babasının memleketi olan Adana’ya gider. Adana’da, babasının izini sürmeye devam eder ve sonunda babasını bulur.

Melek, babasını bulduktan sonra çok mutlu olur. Ancak, babası Melek’i kabul etmez ve onu reddeder. Melek, babasının onu reddetmesine çok üzülür ve tekrar annesinin yanına döner.

Melek, annesinin yanına döndükten sonra annesine babasını bulduğunu söyler. Ayşe, Melek’e babasının onu reddettiğini öğrendikten sonra çok üzülür. Ayşe, Melek’e babasının onu reddetmesinin kendi suçu olmadığını ve Melek’in babasını affetmesi gerektiğini söyler.

Melek, annesinin sözlerini dinler ve babasını affeder. Melek, babasını affettikten sonra annesiyle birlikte mutlu bir hayat yaşamaya başlar.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi