Sevilla Valladolid Özet

Sevilla Valladolid Özeti

Sevilla Valladolid, 1958 yılında çekilen bir İspanyol komedi filmidir. Film, Sevilla’dan Valladolid’e taşınan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Ailenin başı olan Pepe (Pepe Isbert), bir memurdur. Karısı Concha (Concha Velasco), ev hanımıdır. Çocukları ise Manolo (Manolo Morán) ve Maribel (Maribel Verdú)’dir.

Aile, Valladolid’e taşındığında yeni bir hayata başlamaya çalışır. Ancak, şehir hayatına alışmakta zorlanırlar. Pepe, işinde sorunlar yaşar. Concha, ev işleriyle başa çıkamaz. Manolo ve Maribel ise yeni arkadaşlar edinmekte zorlanırlar.

Bir gün, Pepe işten kovulur. Aile, geçimini sağlamak için zor günler geçirmeye başlar. Pepe, yeni bir iş bulmaya çalışır. Ancak, iş bulmakta zorlanır. Concha, ev işlerini yaparak geçimini sağlamaya çalışır. Manolo ve Maribel ise okuldan sonra çalışmaya başlarlar.

Aile, zor günler geçirmesine rağmen birbirlerine olan sevgilerini kaybetmezler. Birlikte mücadele ederek zorlukların üstesinden gelmeye çalışırlar. Sonunda, Pepe yeni bir iş bulur. Aile, tekrar mutlu bir hayata başlar.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi