Beni Böyle Sev 64 Bölüm Özeti

Beni Böyle Sev 64. Bölüm Özeti

Beni Böyle Sev dizisinin 64. bölümünde, Aylin ve Ozan’ın ilişkisi yeni bir döneme girer. Aylin, Ozan’ın kendisine olan aşkından emin olmak ister ve onu sınar. Ozan ise Aylin’e olan aşkını kanıtlamak için elinden geleni yapar.

Bölüm, Aylin’in Ozan’a bir mektup yazmasıyla başlar. Mektupta Aylin, Ozan’a olan aşkını itiraf eder ve ondan kendisine evlenme teklifi etmesini ister. Ozan, Aylin’in mektubunu okuduktan sonra çok mutlu olur ve hemen Aylin’e evlenme teklifi eder. Aylin, Ozan’ın teklifini kabul eder ve ikili nişanlanır.

Nişan töreni, Aylin ve Ozan’ın ailelerinin ve arkadaşlarının katılımıyla yapılır. Törende Aylin ve Ozan birbirlerine olan aşklarını ilan ederler ve yüzüklerini takarlar. Nişan töreninden sonra Aylin ve Ozan, balayı için tatile çıkarlar.

Balayı sırasında Aylin ve Ozan çok mutlu olurlar. Birbirlerine olan aşklarını daha da derinleştirirler ve gelecek planları yaparlar. Balayı sona erdikten sonra Aylin ve Ozan İstanbul’a geri dönerler ve düğün hazırlıklarına başlarlar.

Düğün günü geldiğinde Aylin ve Ozan çok heyecanlıdırlar. Düğün töreni, Aylin ve Ozan’ın ailelerinin ve arkadaşlarının katılımıyla yapılır. Törende Aylin ve Ozan birbirlerine olan aşklarını ilan ederler ve evlilik yeminlerini ederler. Düğün töreninden sonra Aylin ve Ozan, düğün yemeğine geçerler.

Düğün yemeği sırasında Aylin ve Ozan çok mutlu olurlar. Birbirlerine olan aşklarını kutlarlar ve gelecek planları yaparlar. Düğün yemeğinden sonra Aylin ve Ozan, balayı için tatile çıkarlar.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi