Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri Youtube 2015

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri YouTube 2015

Şampiyonlar Ligi, Avrupa’nın en prestijli futbol kulübü turnuvasıdır. Her yıl Avrupa’nın en iyi takımları bu turnuvada mücadele eder. 2015 yılında düzenlenen Şampiyonlar Ligi’nde de birçok heyecanlı maç oynandı. Bu maçların özetlerini YouTube’da izleyebilirsiniz.

2015 Şampiyonlar Ligi Finali

2015 Şampiyonlar Ligi Finali, 6 Haziran 2015 tarihinde Berlin’deki Olimpiyat Stadyumu’nda oynandı. Maçta Barcelona ve Juventus karşı karşıya geldi. Barcelona, maçı 3-1 kazanarak kupayı kaldırdı. Maçın özetini buradan izleyebilirsiniz.

2015 Şampiyonlar Ligi Yarı Finalleri

2015 Şampiyonlar Ligi Yarı Finalleri’nde Barcelona, Bayern Münih’i, Juventus ise Real Madrid’i eleyerek finale yükseldi. Barcelona, Bayern Münih’i 5-3, Juventus ise Real Madrid’i 3-2 yendi. Yarı finallerin özetlerini buradan ve buradan izleyebilirsiniz.

2015 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalleri

2015 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalleri’nde Barcelona, Paris Saint-Germain’i, Bayern Münih, Porto’yu, Juventus, Monaco’yu ve Real Madrid, Atlético Madrid’i eleyerek yarı finale yükseldi. Barcelona, Paris Saint-Germain’i 5-1, Bayern Münih, Porto’yu 7-4, Juventus, Monaco’yu 1-0 ve Real Madrid, Atlético Madrid’i 1-0 yendi. Çeyrek finallerin özetlerini buradan, buradan, buradan ve buradan izleyebilirsiniz.

2015 Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu

2015 Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Barcelona, Manchester City’yi, Bayern Münih, Shakhtar Donetsk’i, Juventus, Borussia Dortmund’u ve Real Madrid, Schalke 04’ü eleyerek çeyrek finale yükseldi. Barcelona, Manchester City’yi 3-1, Bayern Münih, Shakhtar Donetsk’i 7-0, Juventus, Borussia Dortmund’u 3-0 ve Real Madrid, Schalke 04’ü 4-3 yendi. Son 16 turunun özetlerini buradan, buradan, buradan ve buradan izleyebilirsiniz.

2015 Şampiyonlar Ligi Grup Aşaması

2015 Şampiyonlar Ligi Grup Aşaması’nda Barcelona, Bayern Münih, Juventus ve Real Madrid gruplarından lider olarak çıktı. Barcelona, 18 puanla, Bayern Münih, 15 puanla, Juventus, 12 puanla ve Real Madrid, 10 puanla gruplarından lider olarak çıktı. Grup aşamasının özetlerini buradan, buradan, buradan ve buradan izleyebilirsiniz.

2015 Şampiyonlar Ligi Elemeleri

2015 Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde birçok takım mücadele etti. Bu takımlar arasında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor da yer aldı. Fenerbahçe, elemelerde Shakhtar Donetsk’e, Galatasaray, elemelerde Anderlecht’e, Beşiktaş, elemelerde APOEL’e ve Trabzonspor, elemelerde Malmö’ye elendi. Elemelerin özetlerini buradan, buradan, buradan ve buradan izleyebilirsiniz.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi