Başakşehir Kasımpaşa Özet

Başakşehir – Kasımpaşa Özeti

Başakşehir ve Kasımpaşa, 2022-2023 Süper Lig sezonunun 11. haftasında karşı karşıya geldi. Maç, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynandı.

Maça hızlı başlayan taraf Başakşehir oldu. 10. dakikada Serdar Gürler’in golüyle öne geçen Başakşehir, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da baskısını sürdüren Başakşehir, 55. dakikada Berkay Özcan’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Kasımpaşa, 65. dakikada Umut Bozok’un golüyle farkı bire indirdi ancak Başakşehir, 75. dakikada Serdar Gürler’in ikinci golüyle durumu 3-1’e getirdi.

Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Başakşehir, Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

Maç Sonrası Açıklamalar

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün çok iyi bir oyun oynadık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir Başakşehir izleyeceğiz.” dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, “Bugün iyi bir oyun oynamadık. Başakşehir’e kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak önümüzde daha çok maç var. Başımızı kaldırıp yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Maçın Öne Çıkan Oyuncuları

Başakşehir’de Serdar Gürler, iki gol atarak maçın yıldızı oldu. Berkay Özcan da bir gol ve bir asistle takımına katkıda bulundu.

Kasımpaşa’da ise Umut Bozok, tek golü kaydederek takımının umutlarını yeşertti.

Maçın Detaylı İstatistikleri

  • Toplam Şut: Başakşehir 17, Kasımpaşa 10
  • İsabetli Şut: Başakşehir 8, Kasımpaşa 4
  • Korner: Başakşehir 6, Kasımpaşa 3
  • Faul: Başakşehir 12, Kasımpaşa 15
  • Sarı Kart: Başakşehir 2, Kasımpaşa 3
  • Kırmızı Kart: Yok

İlgili Dosyalar ve Siteler


Yayımlandı

kategorisi