Fatmagülün Suçu Ne 67 Bölüm Özeti

Fatmagül’ün Suçu 67. Bölüm Özeti

Fatmagül’ün Suçu dizisinin 67. bölümünde, Fatmagül ve Kerim’in ilişkisi giderek güçleniyor. Ancak, Kerim’in ailesi ve arkadaşları Fatmagül’ü kabul etmekte zorlanıyorlar. Fatmagül, Kerim’in ailesinin ve arkadaşlarının sevgisini kazanmak için elinden geleni yapıyor.

Bölümün başında, Fatmagül ve Kerim birlikte bir alışveriş merkezine gidiyorlar. Fatmagül, Kerim’in ailesi ve arkadaşları için hediyeler alıyor. Ancak, Kerim’in annesi Mukaddes, Fatmagül’ün hediyelerini beğenmiyor. Mukaddes, Fatmagül’ün ailesinin fakir olduğunu ve Fatmagül’ün de onlardan farklı olmadığını düşünüyor.

Fatmagül, Kerim’in annesinin kendisini beğenmediğini anlıyor. Ancak, Fatmagül pes etmiyor. Fatmagül, Kerim’in annesinin sevgisini kazanmak için elinden geleni yapmaya karar veriyor.

Fatmagül, Kerim’in annesine yemek yapıyor. Fatmagül, yemek yapmayı çok seviyor ve yemekleri çok lezzetli oluyor. Mukaddes, Fatmagül’ün yemeklerini beğeniyor. Mukaddes, Fatmagül’ün yemeklerini yerken, Fatmagül’ün ailesi hakkında sorular soruyor. Fatmagül, ailesi hakkında Mukaddes’e bilgi veriyor. Mukaddes, Fatmagül’ün ailesinin fakir olduğunu öğreniyor. Ancak, Mukaddes Fatmagül’ün ailesine karşı önyargılı davranmıyor. Mukaddes, Fatmagül’ün ailesinin iyi insanlar olduğunu düşünüyor.

Fatmagül, Kerim’in annesinin sevgisini kazanmayı başarıyor. Mukaddes, Fatmagül’ü kabul ediyor. Mukaddes, Fatmagül’ün Kerim’in eşi olmasını istiyor.

Bölümün sonunda, Fatmagül ve Kerim evleniyorlar. Fatmagül ve Kerim’in düğünü çok mutlu bir şekilde geçiyor. Fatmagül ve Kerim, mutlu bir şekilde evliliğe başlıyorlar.

İlgili Dosyalar ve Siteler


Yayımlandı

kategorisi