Ben Ne Yapayım Hikayesinin Özeti

Ben Ne Yapayım Hikayesinin Özeti

Ben Ne Yapayım, Ahmet Mithat Efendi tarafından yazılmış bir roman olup, ilk olarak 1899 yılında yayınlanmıştır. Roman, genç bir kız olan Emine’nin yaşadığı zorlukları ve mücadeleleri konu almaktadır.

Emine, yoksul bir ailenin çocuğudur. Babası öldükten sonra annesi ile birlikte yaşamaktadır. Annesi, Emine’yi okutmak için çok çalışmaktadır. Ancak, Emine’nin annesi de hastalanarak ölür. Emine, annesinin ölümünden sonra yapayalnız kalır.

Emine, annesinin ölümünden sonra bir süre teyzesinin yanında yaşar. Ancak, teyzesi Emine’ye iyi davranmamaktadır. Emine, teyzesinin evinden kaçarak İstanbul’a gider. İstanbul’da, bir fabrikada iş bulur. Ancak, fabrikada çalışırken çok zorluk çekmektedir. Emine, fabrikada çalışırken bir iş kazası geçirir ve yaralanır. Yaralandıktan sonra işten çıkarılır.

Emine, işten çıkarıldıktan sonra sokaklarda yaşamaya başlar. Bir süre sonra, bir genelevde çalışmaya başlar. Genelevde çalışırken çok zorluk çekmektedir. Emine, genelevde çalışırken bir müşteri tarafından tecavüze uğrar. Tecavüze uğradıktan sonra, genelevden kaçar.

Emine, genelevden kaçtıktan sonra sokaklarda yaşamaya devam eder. Bir süre sonra, bir sokak çocuğu ile tanışır. Sokak çocuğu, Emine’ye yardım eder ve birlikte yaşamaya başlarlar. Emine ve sokak çocuğu, birlikte çok zorluk çekmektedirler. Ancak, birbirlerine olan sevgileri sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelirler.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi