Fantastik Canavarlar 1 Özet

Fantastik Canavarlar 1: Grindelwald’ın Suçları, J.K. Rowling’in aynı adlı kitabından uyarlanan, David Yates tarafından yönetilen ve Rowling’in senaryosunu yazdığı 2018 yapımı bir fantastik macera filmidir. Film, Harry Potter serisinin bir yan ürünüdür ve Newt Scamander’ın (Eddie Redmayne) 1920’lerde New York’ta geçen maceralarını konu almaktadır.

Film, Newt’in Londra’dan New York’a yaptığı yolculukla başlar. Newt, büyülü yaratıklarla dolu bir bavul taşımaktadır ve bu yaratıklar New York’ta serbest kalır. Newt, yaratıkları yakalamak ve onları güvenli bir yere götürmek için Tina Goldstein (Katherine Waterston), Queenie Goldstein (Alison Sudol) ve Jacob Kowalski (Dan Fogler) ile birlikte çalışır.

Newt ve arkadaşları, yaratıkları yakalamaya çalışırken, aynı zamanda Gellert Grindelwald (Johnny Depp) adlı karanlık bir büyücüyle de mücadele etmek zorunda kalırlar. Grindelwald, safkan büyücülerin egemen olduğu bir dünya yaratmak istemektedir ve bunun için Muggle’lara (sihir yeteneği olmayan insanlar) karşı bir savaş başlatmaktadır.

Newt ve arkadaşları, Grindelwald’ın planlarını durdurmak için bir araya gelirler. Ancak, Grindelwald çok güçlüdür ve onları yenmek kolay olmayacaktır. Newt ve arkadaşları, Grindelwald’ı yenmek için tüm güçlerini kullanmak zorunda kalacaklardır.

Fantastik Canavarlar 1: Grindelwald’ın Suçları, görsel efektleri, oyunculukları ve hikayesiyle beğeni toplayan bir filmdir. Film, dünya çapında 654 milyon dolar hasılat elde etmiştir.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi