Fantastik Canavarlar 2 Özet

Fantastik Canavarlar 2: Grindelwald’ın Suçları, J.K. Rowling’in aynı adlı kitabından uyarlanan 2018 yapımı bir fantastik macera filmidir. Film, 2016 yapımı Fantastik Canavarlar ve Nerede Bulunurlar filminin devamı niteliğindedir. Filmin yönetmenliğini David Yates, senaristliğini ise J.K. Rowling üstlenmiştir. Filmde Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo ve Jude Law rol almaktadır.

Film, 1927 yılında New York’ta başlar. Newt Scamander (Eddie Redmayne), fantastik canavarları korumak için bir yolculuğa çıkar. Ancak, yolculuğu sırasında karanlık büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp) ile karşılaşır. Grindelwald, büyücü dünyasını ele geçirmek için bir plan yapmaktadır ve Newt, onu durdurmak için harekete geçer.

Newt, yolculuğu sırasında Tina Goldstein (Katherine Waterston), Queenie Goldstein (Alison Sudol) ve Jacob Kowalski (Dan Fogler) ile birlikte çalışır. Ayrıca, Dumbledore (Jude Law) ve Leta Lestrange (Zoë Kravitz) gibi yeni karakterlerle de tanışır.

Film, Newt ve arkadaşlarının Grindelwald’ı durdurmak için verdikleri mücadeleyi konu almaktadır. Filmde, fantastik canavarlar, büyücülük ve aşk gibi birçok farklı tema işlenmektedir.

Fantastik Canavarlar 2: Grindelwald’ın Suçları, eleştirmenlerden karışık yorumlar aldı. Bazı eleştirmenler filmin görsel efektlerini ve oyunculuk performanslarını övdü, ancak bazıları da filmin senaryosunu ve temposunu eleştirdi. Film, dünya çapında 654 milyon dolar hasılat elde etti.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi