Fatih Karagümrük Beşiktaş Maç Özeti

Fatih Karagümrük – Beşiktaş Maç Özeti

Fatih Karagümrük ve Beşiktaş, 2022-2023 Süper Lig sezonunun 23. haftasında karşı karşıya geldi. Maç, 26 Şubat 2023 Pazar günü saat 16.00’da Fatih Karagümrük’ün ev sahipliğinde oynandı.

Maça hızlı başlayan taraf Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar, 10. dakikada Cenk Tosun’un golüyle 1-0 öne geçti. Fatih Karagümrük, 20. dakikada Fabio Borini’nin golüyle beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda da oyunun temposu düşmedi. Beşiktaş, 55. dakikada Josef de Souza’nın golüyle 2-1 öne geçti. Fatih Karagümrük, 70. dakikada Emre Mor’un golüyle tekrar beraberliği sağladı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 46’ya yükseltti ve ligde 3. sıraya yükseldi. Fatih Karagümrük ise puanını 29’a yükseltti ve ligde 11. sırada kaldı.

Maçın Önemli Noktaları

  • Beşiktaş, maçın başında daha etkili bir oyun sergiledi ve 10. dakikada Cenk Tosun’un golüyle 1-0 öne geçti.
  • Fatih Karagümrük, 20. dakikada Fabio Borini’nin golüyle beraberliği sağladı.
  • İkinci yarıda Beşiktaş, 55. dakikada Josef de Souza’nın golüyle 2-1 öne geçti.
  • Fatih Karagümrük, 70. dakikada Emre Mor’un golüyle tekrar beraberliği sağladı.
  • Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Maç Sonrası Açıklamalar

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “İyi bir maç çıkardık. Beşiktaş’a karşı 2-2 berabere kaldık. Bu sonuçtan memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Zorlu bir maç oldu. Fatih Karagümrük, iyi bir takım. 2-2 berabere kaldık. Bu sonuçtan memnun değilim. Oyuncularıma kızgınım.” dedi.

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi