Karagül Yeni Bölüm Özeti Oku

Karagül Yeni Bölüm Özeti

Karagül dizisinin yeni bölümünde, Elif ve Kerem’in aşkları yeni bir sınavdan geçiyor. Elif’in babası Kenan, Kerem’in ailesinin geçmişini öğrenince, kızının onunla evlenmesini istemiyor. Kenan, Kerem’in ailesinin geçmişini araştırıyor ve onların karanlık sırlarını ortaya çıkarıyor. Bu sırlar, Elif ve Kerem’in aşkını tehlikeye atıyor.

Elif, babasının Kerem’in ailesi hakkındaki iddialarını duyduğunda, çok üzülüyor. Kerem’e olan aşkından vazgeçmek istemiyor, ancak babasının da sözünü dinlemek zorunda kalıyor. Elif ve Kerem, aşklarını kurtarmak için mücadele ediyorlar.

Bu arada, Deniz ve Murat’ın ilişkisi de sorunlarla dolu. Deniz, Murat’ın kendisini aldattığını düşünüyor ve ondan ayrılmak istiyor. Murat, Deniz’i ikna etmeye çalışıyor, ancak Deniz kararlı. Deniz ve Murat, ilişkilerini kurtarmak için mücadele ediyorlar.

Karagül dizisinin yeni bölümünde, ayrıca, Aylin ve Sarp’ın ilişkisi de yeni bir döneme giriyor. Aylin, Sarp’ın kendisini sevmediğini düşünüyor ve ondan ayrılmak istiyor. Sarp, Aylin’i ikna etmeye çalışıyor, ancak Aylin kararlı. Aylin ve Sarp, ilişkilerini kurtarmak için mücadele ediyorlar.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi