Lig Tv Beşiktaş Trabzon Maçı Özeti

Lig TV Beşiktaş Trabzon Maçı Özeti

Beşiktaş ve Trabzonspor, 2022-2023 Süper Lig sezonunun 23. haftasında Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Maç, Beşiktaş’ın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Maça hızlı başlayan taraf Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar, 10. dakikada Cenk Tosun’un golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor, 20. dakikada Maxi Gómez’in golüyle beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Beşiktaş, oyuna daha baskılı başladı. Siyah-beyazlılar, 55. dakikada Josef de Souza’nın golüyle 2-1 öne geçti. Trabzonspor, geri kalan dakikalarda birçok gol fırsatı yakaladı ancak bunları değerlendiremedi. Maç, Beşiktaş’ın 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, puanını 46’ya yükseltti ve ligde 3. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise puanını 43’te bıraktı ve ligde 4. sırada kaldı.

Maçın Önemli Anları

    1. dakika: Cenk Tosun, Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.
    1. dakika: Maxi Gómez, Trabzonspor’u 1-1’lik beraberliğe taşıdı.
    1. dakika: Josef de Souza, Beşiktaş’ı 2-1 öne geçirdi.
    1. dakika: Trabzonspor’dan Maxi Gómez, kırmızı kart gördü.
    1. dakika: Beşiktaş’tan Cenk Tosun, kırmızı kart gördü.

Maç Sonrası Açıklamalar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün çok önemli bir maçtı. Rakibimiz çok güçlü bir takımdı. Biz de iyi bir oyun ortaya koyduk ve galibiyeti hak ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün istediğimiz sonucu alamadık. Rakibimiz çok iyi oynadı ve biz de hatalar yaptık. Bu hataların bedelini ödedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum, ellerinden geleni yaptılar.”

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi