Mo Nun Gizemi 3 Özet

Mo Nun Gizemi 3: Kayıp Şehir

Mo Nun Gizemi 3: Kayıp Şehir, 2023 yılında vizyona giren bir aksiyon-macera filmidir. Filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra, senaristliğini ise Jonathan Goldstein ve John Francis Daley üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons ve Édgar Ramírez yer almaktadır.

Film, Mo Nun Gizemi serisinin üçüncü filmidir. İlk film 2017 yılında vizyona girmiş ve dünya çapında 875 milyon dolar hasılat elde etmişti. İkinci film ise 2019 yılında vizyona girmiş ve dünya çapında 797 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Mo Nun Gizemi 3: Kayıp Şehir, Amazon ormanlarında kayıp bir şehri arayan bir grup kaşifin hikayesini anlatıyor. Kaşifler, şehri bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. Yolculuk sırasında, vahşi hayvanlarla, yerli kabilelerle ve acımasız paralı askerlerle karşılaşırlar.

Film, aksiyon sahneleri, görsel efektler ve oyunculuklarıyla beğeni topladı. Dwayne Johnson ve Emily Blunt’un performansları özellikle övgüyle karşılandı. Film, dünya çapında 1 milyar dolardan fazla hasılat elde etti.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi