Siyah Inci 2 Bölüm Özeti

Siyah İnci 2: Ölü Adamın Sandığı

Siyah İnci 2: Ölü Adamın Sandığı, 2006 yılında vizyona giren bir macera filmidir. Film, Gore Verbinski tarafından yönetilmiş ve Ted Elliott ve Terry Rossio tarafından yazılmıştır. Film, Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy, Stellan Skarsgård ve Geoffrey Rush’ın başrollerini paylaştığı Karayip Korsanları serisinin ikinci filmidir.

Film, Will Turner (Bloom) ve Elizabeth Swann’ın (Knightley) düğün gününde başlar. Ancak, düğünleri, Will’in babası Bootstrap Bill Turner’ın (Skarsgård) hayaletinin ortaya çıkmasıyla kesintiye uğrar. Bootstrap, Will’e, Davy Jones’un (Nighy) hizmetinden kurtulmak için Ölü Adamın Sandığı’nı bulması gerektiğini söyler.

Will ve Elizabeth, Ölü Adamın Sandığı’nı bulmak için bir yolculuğa çıkarlar. Yolculukları sırasında, Jack Sparrow (Depp) ile karşılaşırlar. Jack, Will ve Elizabeth’e Ölü Adamın Sandığı’nı bulmalarında yardım etmeyi kabul eder.

Üçlü, Ölü Adamın Sandığı’nı bulmak için birçok maceraya atılırlar. Yolculukları sırasında, Davy Jones’un hizmetindeki Kraken ile savaşırlar ve Ölü Adamın Sandığı’nı ele geçirirler. Ancak, Davy Jones, Ölü Adamın Sandığı’nı geri almak için Will’i kaçırır.

Elizabeth ve Jack, Will’i kurtarmak için bir plan yaparlar. Planları başarılı olur ve Will’i Davy Jones’un elinden kurtarırlar. Üçlü, daha sonra Ölü Adamın Sandığı’nı açarlar ve içinde Davy Jones’un kalbini bulurlar.

Will, Davy Jones’un kalbini bıçaklayarak onu öldürür. Davy Jones’un ölümüyle birlikte, Kraken de ölür. Will ve Elizabeth, sonunda evlenirler ve Jack, yeni maceralara doğru yola çıkar.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi