Who Am I Özet

Who Am I?

“Who Am I” (Ben Kimim?), 2014 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Ujjwal Kumar’ın yaptığı bir Hint aksiyon-gerilim filmidir. Film, hafızasını kaybetmiş bir adamın kimliğini ve geçmişini bulma mücadelesini konu almaktadır.

Film, bir tren kazasında hafızasını kaybeden ve kendini bir hastanede bulan bir adamla başlar. Adam, doktorlar tarafından “G” olarak adlandırılır ve kimliğini veya geçmişini hatırlayamaz. G, hastanede geçirdiği süre boyunca, geçmişini hatırlamasına yardımcı olacak ipuçları aramaya başlar.

Bir gün, G hastanede bir gazete okurken, bir haber dikkatini çeker. Haberde, bir grup teröristin bir alışveriş merkezini bombaladığı yazmaktadır. G, haberi okuduktan sonra, geçmişinde teröristlerle bir bağlantısı olduğunu düşünür ve alışveriş merkezine giderek teröristleri durdurmaya çalışır.

G, alışveriş merkezine gittiğinde, teröristlerle bir çatışmaya girer. Çatışma sırasında, G’nin hafızası yavaş yavaş geri gelmeye başlar ve geçmişini hatırlamaya başlar. G, geçmişinde bir polis memuru olduğunu ve teröristlerle mücadele ettiğini hatırlar.

G, hafızasını tamamen geri kazandıktan sonra, teröristleri yenmeyi ve alışveriş merkezindeki insanları kurtarmayı başarır. Film, G’nin geçmişini hatırlaması ve kimliğini bulmasıyla sona erer.

“Who Am I” filmi, aksiyon ve gerilim dolu bir filmdir. Film, hafızasını kaybetmiş bir adamın kimliğini ve geçmişini bulma mücadelesini konu almaktadır. Film, izleyicileri merakta bırakan bir hikayeye sahiptir ve oyuncuların performansları oldukça başarılıdır.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi