Hangimiz Sevmedik Kitap Özeti

Hangimiz Sevmedik? Kitap Özeti

Hangimiz Sevmedik?, Ayşe Kulin’in 2016 yılında yayımlanan romanıdır. Roman, 1960’lı yıllarda İstanbul’da geçen bir aşk hikayesini anlatmaktadır.

Romanın başkahramanı Aylin, genç ve güzel bir kadındır. Aylin, zengin bir ailenin kızıdır ve iyi bir eğitim almıştır. Ancak, Aylin’in ailesi onun özgürlüğünü kısıtlamaktadır ve Aylin bu durumdan çok mutsuzdur.

Bir gün, Aylin tesadüfen Cem adında bir gençle tanışır. Cem, yakışıklı ve çekici bir gençtir ve Aylin ona ilk görüşte aşık olur. Cem de Aylin’e aşık olur ve ikisi birlikte olmaya başlarlar.

Ancak, Aylin’in ailesi Cem’i onaylamaz ve Aylin’i ondan uzaklaştırmaya çalışırlar. Aylin ve Cem, ailelerinin baskısına rağmen birlikte olmaya devam ederler. Ancak, bir süre sonra Cem askere gider ve Aylin ile Cem ayrılmak zorunda kalırlar.

Cem askerden döndükten sonra, Aylin ile tekrar bir araya gelirler. Ancak, Aylin’in ailesi hala Cem’i onaylamamaktadır ve Aylin ile Cem’in evlenmesine izin vermezler. Aylin ve Cem, ailelerinin baskısına rağmen evlenmeye karar verirler. Ancak, Aylin’in ailesi onları evden kovar ve Aylin ile Cem sokakta kalırlar.

Aylin ve Cem, sokakta yaşarken çok zorluk çekerler. Ancak, birbirlerine olan aşkları onları ayakta tutar. Bir süre sonra, Aylin ve Cem bir iş bulurlar ve kendi evlerine çıkarlar. Aylin ve Cem, mutlu bir hayat yaşamaya başlarlar.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi