Hapoel Beşiktaş Maç Özeti

Hapoel Beşiktaş Maç Özeti

Hapoel Beşiktaş maçı, 2022-23 UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk ayağıydı. Maç, 18 Ağustos 2022 Perşembe günü İsrail’in Hayfa şehrindeki Sammy Ofer Stadyumu’nda oynandı. Maçın başlama saati 20:00’di.

Maça Beşiktaş, ilk 11’inde Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Welinton, Umut Meraş, Josef de Souza, Salih Uçan, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Wout Weghorst ve Dele Alli ile başladı. Hapoel ise, Ofir Marciano, Sean Goldberg, Alon Turgeman, Ofek Bitton, Doron Leidner, Charalampos Lykogiannis, Itay Shechter, Mohammad Abu Fani, Eden Shamir, Omri Altman ve Yonatan Cohen ile maça başladı.

Maçın ilk yarısı golsüz geçti. Beşiktaş, birkaç gol fırsatı yakaladı ancak bunları değerlendiremedi. Hapoel ise, Beşiktaş kalesine çok fazla yaklaşamadı.

Maçın ikinci yarısı daha hareketli geçti. Beşiktaş, 55. dakikada Cyle Larin’in golüyle 1-0 öne geçti. Hapoel, 65. dakikada Eden Shamir’in golüyle skoru eşitledi. Beşiktaş, 75. dakikada Wout Weghorst’un golüyle tekrar öne geçti. Hapoel, 85. dakikada Omri Altman’ın golüyle skoru tekrar eşitledi. Maç, 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, yaptığı açıklamada, “Maçın başında iyi oynadık ve birkaç gol fırsatı yakaladık. Ancak bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve iki gol attık. Ancak Hapoel de iki gol attı ve maçı berabere bitirdik. Genel olarak iyi bir maç oynadık ve ikinci maçta galip gelerek tur atlamak istiyoruz.” dedi.

Hapoel Teknik Direktörü Nir Klinger ise, yaptığı açıklamada, “Maçın başında zorlandık. Ancak ikinci yarıda daha iyi oynadık ve iki gol attık. Beşiktaş da iki gol attı ve maçı berabere bitirdik. Genel olarak iyi bir maç oynadık ve ikinci maçta da iyi oynayarak tur atlamak istiyoruz.” dedi.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi