Süper Lig Maç Özetleri Izle Bu Hafta

Süper Lig Maç Özetleri İzle Bu Hafta

Süper Lig’in 2022-2023 sezonu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta oynanan maçların özetlerini sizler için derledik.

Fenerbahçe – Galatasaray

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki ezeli rekabet bu hafta da devam etti. Kadıköy’de oynanan maçta Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etti. Maçın gollerini Fenerbahçe’den Enner Valencia ve Miha Zajc, Galatasaray’dan ise Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Beşiktaş – Trabzonspor

Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki maç Vodafone Park’ta oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Beşiktaş, Cyle Larin’in golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor, maçın son dakikalarında Berat Özdemir’in golüyle beraberliği sağladı.

Konyaspor – Başakşehir

Konyaspor ve Başakşehir arasındaki maç Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Konyaspor, Amir Hadziahmetovic’in golüyle 1-0 öne geçti. Başakşehir, maçın son dakikalarında Stefano Okaka’nın golüyle beraberliği sağladı.

Alanyaspor – Sivasspor

Alanyaspor ve Sivasspor arasındaki maç Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Alanyaspor, Efecan Karaca’nın golüyle 1-0 öne geçti. Sivasspor, maçın son dakikalarında Mustapha Yatabaré’nin golüyle beraberliği sağladı.

Göztepe – Kasımpaşa

Göztepe ve Kasımpaşa arasındaki maç Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Kasımpaşa, Umut Bozok’un golüyle 1-0 öne geçti. Göztepe, maçın son dakikalarında Alpaslan Öztürk’ün golüyle beraberliği sağladı.

Antalyaspor – Hatayspor

Antalyaspor ve Hatayspor arasındaki maç Antalya Stadyumu’nda oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Antalyaspor, Haji Wright’ın golüyle 1-0 öne geçti. Hatayspor, maçın son dakikalarında Mame Diouf’un golüyle beraberliği sağladı.

Kayserispor – Adana Demirspor

Kayserispor ve Adana Demirspor arasındaki maç Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Adana Demirspor, Britt Assombalonga’nın golüyle 1-0 öne geçti. Kayserispor, maçın son dakikalarında Mario Gavranović’in golüyle beraberliği sağladı.

Karagümrük – Yeni Malatyaspor

Karagümrük ve Yeni Malatyaspor arasındaki maç Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Karagümrük, Fabio Borini’nin golüyle 1-0 öne geçti. Yeni Malatyaspor, maçın son dakikalarında Adem Büyük’ün golüyle beraberliği sağladı.

Rizespor – Gaziantep FK

Rizespor ve Gaziantep FK arasındaki maç Çaykur Didi Stadyumu’nda oynandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Gaziantep FK, Alexandru Maxim’in golüyle 1-0 öne geçti. Rizespor, maçın son dakikalarında Milan Skoda’nın golüyle beraberliği sağladı.

Süper Lig Puan Durumu

Süper Lig’in 2022-2023 sezonu puan durumu şu şekilde:

  1. Fenerbahçe 54 puan
  2. Galatasaray 49 puan
  3. Beşiktaş 46 puan
  4. Trabzonspor 45 puan
  5. Konyaspor 42 puan
  6. Başakşehir 41 puan
  7. Alanyaspor 39 puan
  8. Sivasspor 38 puan
  9. Göztepe 37 puan
  10. Kasımpaşa 36 puan
  11. Antalyaspor 35 puan
  12. Hatayspor 34 puan
  13. Kayserispor 33 puan
  14. Adana Demirspor 32 puan
  15. Karagümrük 31 puan
  16. Yeni Malatyaspor 30 puan
  17. Rizespor 29 puan
  18. Gaziantep FK 28 puan

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi