Bucaspor Manisaspor Maç Özeti

BucaSpor – Manisaspor Maç Özeti

BucaSpor ve Manisaspor, 23 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 19.00’da Buca Arena’da karşı karşıya geldi. Maç, 1. Lig’in 20. haftasında oynandı.

Maça hızlı başlayan taraf Manisaspor oldu. 5. dakikada Adem Büyük, ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top direkten döndü. 10. dakikada ise BucaSpor, ilk gol fırsatını yakaladı. Erkan Zengin, sol kanattan yaptığı ortaya Caner Erkin kafayla vurdu ancak top yine direkten döndü.

  1. dakikada Manisaspor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Bu sefer Adem Büyük, ceza sahası içine girerek şut çekti ancak top kaleci Erce Kardeşler tarafından kurtarıldı. 25. dakikada ise BucaSpor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Caner Erkin, sol kanattan yaptığı ortaya Erkan Zengin kafayla vurdu ancak top yine direkten döndü.

  2. dakikada Manisaspor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Bu sefer Adem Büyük, ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top yine direkten döndü. 35. dakikada ise BucaSpor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Caner Erkin, sol kanattan yaptığı ortaya Erkan Zengin kafayla vurdu ancak top yine direkten döndü.

  3. dakikada Manisaspor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Bu sefer Adem Büyük, ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top yine direkten döndü. 45. dakikada ise BucaSpor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Caner Erkin, sol kanattan yaptığı ortaya Erkan Zengin kafayla vurdu ancak top yine direkten döndü.

İlk yarı 0-0 berabere sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf BucaSpor oldu. 50. dakikada Erkan Zengin, sol kanattan yaptığı ortaya Caner Erkin kafayla vurdu ve BucaSpor’u 1-0 öne geçirdi. 55. dakikada ise Manisaspor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Adem Büyük, ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top yine direkten döndü.

  1. dakikada BucaSpor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Caner Erkin, sol kanattan yaptığı ortaya Erkan Zengin kafayla vurdu ancak top yine direkten döndü. 65. dakikada ise Manisaspor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Adem Büyük, ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top yine direkten döndü.

  2. dakikada BucaSpor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Caner Erkin, sol kanattan yaptığı ortaya Erkan Zengin kafayla vurdu ancak top yine direkten döndü. 75. dakikada ise Manisaspor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Adem Büyük, ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top yine direkten döndü.

  3. dakikada BucaSpor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Caner Erkin, sol kanattan yaptığı ortaya Erkan Zengin kafayla vurdu ancak top yine direkten döndü. 85. dakikada ise Manisaspor, yine bir gol fırsatı yakaladı. Adem Büyük, ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top yine direkten döndü.

Maç, 1-0 BucaSpor galibiyetiyle sona erdi.

Maç Sonrası Açıklamalar

BucaSpor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Çok zorlu bir maçtı. Manisaspor, çok iyi bir takım. Ama biz de iyi mücadele ettik ve galibiyeti hak ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Çok üzgünüz. Çok iyi oynadık ama gol atamadık. Direkler bizi engelledi. BucaSpor’u tebrik ediyorum.” dedi.

Maç Özeti Videosu

Maçın özet videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Maç Özeti Videosu

İlgili Dosyalar

Maçın istatistiklerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Maç İstatistikleri

Maçın fotoğraflarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

[Maç Fotoğrafları](https://www.tff.org/mac/123456789/fotogra


Yayımlandı

kategorisi