Sherlock Holmes Gölge Adam Özeti

Sherlock Holmes: Gölge Adam Özeti

Sherlock Holmes: Gölge Adam, 2011 yılında vizyona giren bir aksiyon-macera filmidir. Film, Sir Arthur Conan Doyle’un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Guy Ritchie, senaristliğini ise Michael Robert Johnson, Anthony Peckham ve Simon Kinberg üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong ve Eddie Marsan yer almaktadır.

Film, Sherlock Holmes’un (Robert Downey Jr.) ve yardımcısı Dr. John Watson’ın (Jude Law) Londra’da bir dizi cinayeti araştırırken, gizemli bir suç örgütü olan Gölge Adam’la karşı karşıya gelmelerini konu almaktadır. Gölge Adam, Londra’yı ele geçirmek ve dünyayı kaosa sürüklemek isteyen bir suç örgütüdür. Holmes ve Watson, Gölge Adam’ı durdurmak ve Londra’yı kurtarmak için birlikte çalışmak zorundadırlar.

Film, Holmes ve Watson’ın Gölge Adam’ı araştırırken yaşadıkları maceraları ve karşılaştıkları tehlikeleri konu almaktadır. Holmes ve Watson, Gölge Adam’ın gizli planlarını ortaya çıkarmak ve örgütü çökertmek için birlikte çalışmak zorundadırlar. Film, aksiyon sahneleri, gizemli olaylar ve zekice diyaloglarla dolu bir macera filmidir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi