Spor Toto Süper Lig 23 Hafta Maç Özetleri

Spor Toto Süper Lig 23. Hafta Maç Özetleri

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftası heyecan dolu maçlara sahne oldu. Lider Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Fenerbahçe ise bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı.

Hafta, Cumartesi günü oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla başladı. Maçın ilk yarısı golsüz geçerken, ikinci yarıda Beşiktaş, Cyle Larin’in golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor, 75. dakikada Maxi Gómez’in golüyle beraberliği sağladı. Ancak Beşiktaş, 85. dakikada Josef de Souza’nın golüyle galibiyeti elde etti.

Pazar günü oynanan maçlarda ise Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 yendi. Galatasaray’ın gollerini Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis kaydetti. Fenerbahçe’nin tek golü ise Enner Valencia’dan geldi.

Hafta, Kayserispor-Konyaspor maçıyla sona erdi. Maçın ilk yarısı golsüz geçerken, ikinci yarıda Kayserispor, Mario Gavranović’in golüyle 1-0 öne geçti. Konyaspor, 75. dakikada Amir Hadžiahmetović’in golüyle beraberliği sağladı. Ancak Kayserispor, 85. dakikada Olivier Kemen’in golüyle galibiyeti elde etti.

Hafta Sonuçları

  • Beşiktaş 2-1 Trabzonspor
  • Fenerbahçe 1-2 Galatasaray
  • Kayserispor 2-1 Konyaspor

Puan Durumu

  1. Galatasaray 54
  2. Fenerbahçe 48
  3. Beşiktaş 46
  4. Trabzonspor 43
  5. Konyaspor 39
  6. Kayserispor 37

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi