Trabzonspor Antalyaspor Maçı Özeti

Trabzonspor-Antalyaspor Maçı Özeti

Trabzonspor ve Antalyaspor, 2022-2023 Süper Lig sezonunun 23. haftasında Medical Park Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç, Trabzonspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Maça hızlı başlayan taraf Trabzonspor oldu. Bordo-mavililer, 10. dakikada Marek Hamsik’in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor, 25. dakikada Haji Wright’ın golüyle beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Trabzonspor, oyuna daha baskılı başladı. Bordo-mavililer, 55. dakikada Maxi Gómez’in golüyle 2-1 öne geçti. Antalyaspor, geri kalan dakikalarda gol bulamadı ve maç Trabzonspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla Trabzonspor, puanını 53’e yükseltti ve ligde ikinci sıraya yükseldi. Antalyaspor ise 26 puanda kaldı ve ligde 13. sırada yer aldı.

Maçın Önemli Noktaları

  • Trabzonspor, Antalyaspor karşısında 10. dakikada Marek Hamsik’in golüyle 1-0 öne geçti.
  • Antalyaspor, 25. dakikada Haji Wright’ın golüyle beraberliği sağladı.
  • İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
  • İkinci yarıda Trabzonspor, oyuna daha baskılı başladı.
  • Bordo-mavililer, 55. dakikada Maxi Gómez’in golüyle 2-1 öne geçti.
  • Antalyaspor, geri kalan dakikalarda gol bulamadı ve maç Trabzonspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Maç Sonrası Açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Zorlu bir maçtı. Antalyaspor, iyi bir takım. Biz de iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ise, “Maçın başında iyi başladık ve golü bulduk. Ancak Trabzonspor, ikinci yarıda daha baskılı oynadı ve golü buldu. Biz de geri kalan dakikalarda gol bulamadık. Trabzonspor’u tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Dosyalar ve Siteler


Yayımlandı

kategorisi