Ufak Tefek Cinayetler 28 Bölüm Özeti

Ufak Tefek Cinayetler 28. Bölüm Özeti

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 28. bölümünde, Oya’nın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Arzu, Oya’nın ölümünden sorumlu tutuluyor ve tutuklanıyor. Ancak, Arzu’nun avukatı, Arzu’nun masum olduğunu ve Oya’nın ölümünün bir kaza olduğunu savunuyor.

Meriç, Oya’nın ölümünden sonra çok üzülüyor ve Arzu’dan intikam almaya çalışıyor. Ancak, Arzu’nun avukatı, Meriç’in Arzu’ya zarar vermesini engelliyor.

Pelin, Oya’nın ölümünden sonra çok zor günler geçiriyor. Pelin, Oya’nın ölümünden kendini sorumlu tutuyor ve intihar etmeye çalışıyor. Ancak, Pelin’in intihar girişimi başarısız oluyor.

Sarmaşık Koleji’nde, öğrenciler Oya’nın ölümünden sonra çok üzülüyorlar. Öğrenciler, Oya’nın anısına bir tören düzenliyorlar.

Tören sırasında, Oya’nın ölümünün bir kaza olmadığı ortaya çıkıyor. Oya, Arzu tarafından öldürülüyor. Arzu, Oya’nın kendisini terk etmesini ve başka bir adamla birlikte olmasını kıskanıyor. Bu nedenle, Arzu Oya’yı öldürüyor.

Arzu’nun suçu ortaya çıktıktan sonra, Arzu tutuklanıyor ve hapsediliyor. Arzu, Oya’nın ölümünden dolayı müebbet hapis cezasına çarptırılıyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 28. bölümü, Oya’nın ölümünün çözülmesiyle sona eriyor. Dizinin final bölümünde, Sarmaşık Koleji’ndeki öğrenciler Oya’nın anısına bir tören düzenliyorlar. Tören sırasında, öğrenciler Oya’nın hayatını ve başarılarını anıyorlar.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi