Iscisonuc Sağlık Gov Tr Sorgulama

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr Sorgulama

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr, Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen ve vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan bir web sitesidir. Bu web sitesi üzerinden vatandaşlar, sağlık hizmetlerine ilişkin çeşitli işlemleri gerçekleştirebilirler.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de Yapılabilecek İşlemler

  • Randevu alma
  • Tetkik sonuçlarını görüntüleme
  • Reçete yazdırma
  • İlaç sorgulama
  • Aşı takvimi oluşturma
  • Sağlık raporu alma
  • Sağlık sigortası işlemleri
  • Sağlık hizmetleri hakkında bilgi alma

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’ye Nasıl Giriş Yapılır?

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’ye giriş yapmak için öncelikle e-Devlet şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. E-Devlet şifreniz yoksa, e-Devlet kapısından şifre alabilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de Randevu Alma

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr üzerinden randevu almak için öncelikle randevu almak istediğiniz sağlık kuruluşunu seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, randevu almak istediğiniz tarihi ve saati seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de Tetkik Sonuçlarını Görüntüleme

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr üzerinden tetkik sonuçlarınızı görüntülemek için öncelikle tetkik sonuçlarınızı görüntülemek istediğiniz sağlık kuruluşunu seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, tetkik sonuçlarınızı görüntülemek istediğiniz tarihi seçerek tetkik sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de Reçete Yazdırma

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr üzerinden reçete yazdırmak için öncelikle reçete yazdırmak istediğiniz sağlık kuruluşunu seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, reçete yazdırmak istediğiniz ilacı seçerek reçete yazdırabilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de İlaç Sorgulama

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr üzerinden ilaç sorgulamak için öncelikle sorgulamak istediğiniz ilacı seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, ilacın adını yazarak ilacın bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de Aşı Takvimi Oluşturma

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr üzerinden aşı takvimi oluşturmak için öncelikle aşı takvimi oluşturmak istediğiniz çocuğun bilgilerini girmeniz gerekmektedir. Daha sonra, çocuğun aşı takvimini oluşturarak çocuğun hangi aşıları ne zaman yaptırması gerektiğini öğrenebilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de Sağlık Raporu Alma

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr üzerinden sağlık raporu almak için öncelikle sağlık raporu almak istediğiniz sağlık kuruluşunu seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, sağlık raporu almak istediğiniz tarihi seçerek sağlık raporunuzu alabilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de Sağlık Sigortası İşlemleri

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr üzerinden sağlık sigortası işlemleri yapmak için öncelikle sağlık sigortası işlemi yapmak istediğiniz sağlık sigortası şirketini seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, sağlık sigortası işlemi yapmak istediğiniz türünü seçerek sağlık sigortası işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr’de Sağlık Hizmetleri Hakkında Bilgi Alma

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr üzerinden sağlık hizmetleri hakkında bilgi almak için öncelikle bilgi almak istediğiniz sağlık hizmetini seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, sağlık hizmeti hakkında bilgi almak istediğiniz tarihi seçerek sağlık hizmeti hakkında bilgi alabilirsiniz.

İSCİSONUC Sağlık Gov Tr ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi