Fifa 17 Premier Lig En Hızlı Oyuncular

FIFA 17 Premier Lig’in En Hızlı Oyuncuları

FIFA 17, dünyanın en popüler futbol oyunlarından biridir ve Premier Lig, dünyanın en rekabetçi liglerinden biridir. Bu iki faktör bir araya geldiğinde, FIFA 17’de Premier Lig’in en hızlı oyuncularını bulmak için mükemmel bir fırsat ortaya çıkıyor.

Bu makalede, FIFA 17’de Premier Lig’in en hızlı 10 oyuncusunu ele alacağız. Bu oyuncuların hız değerleri, oyunun resmi verilerine göre belirlenmiştir.

1. Adama Traore (Wolverhampton Wanderers)

Hız: 96

Adama Traore, FIFA 17’de Premier Lig’in en hızlı oyuncusudur. Hızı 96 olan Traore, sahada adeta bir yıldırım gibidir. Rakiplerini kolayca geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

2. Raheem Sterling (Manchester City)

Hız: 95

Raheem Sterling, FIFA 17’de Premier Lig’in ikinci en hızlı oyuncusudur. Hızı 95 olan Sterling, Traore kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

3. Sadio Mane (Liverpool)

Hız: 94

Sadio Mane, FIFA 17’de Premier Lig’in üçüncü en hızlı oyuncusudur. Hızı 94 olan Mane, Sterling kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

4. Leroy Sane (Manchester City)

Hız: 93

Leroy Sane, FIFA 17’de Premier Lig’in dördüncü en hızlı oyuncusudur. Hızı 93 olan Sane, Mane kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

5. Anthony Martial (Manchester United)

Hız: 92

Anthony Martial, FIFA 17’de Premier Lig’in beşinci en hızlı oyuncusudur. Hızı 92 olan Martial, Sane kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

6. Mohamed Salah (Liverpool)

Hız: 91

Mohamed Salah, FIFA 17’de Premier Lig’in altıncı en hızlı oyuncusudur. Hızı 91 olan Salah, Martial kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

7. Wilfried Zaha (Crystal Palace)

Hız: 90

Wilfried Zaha, FIFA 17’de Premier Lig’in yedinci en hızlı oyuncusudur. Hızı 90 olan Zaha, Salah kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

8. Marcus Rashford (Manchester United)

Hız: 89

Marcus Rashford, FIFA 17’de Premier Lig’in sekizinci en hızlı oyuncusudur. Hızı 89 olan Rashford, Zaha kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

9. Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)

Hız: 88

Pierre-Emerick Aubameyang, FIFA 17’de Premier Lig’in dokuzuncu en hızlı oyuncusudur. Hızı 88 olan Aubameyang, Rashford kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

10. Riyad Mahrez (Leicester City)

Hız: 87

Riyad Mahrez, FIFA 17’de Premier Lig’in onuncu en hızlı oyuncusudur. Hızı 87 olan Mahrez, Aubameyang kadar hızlı olmasa da yine de çok hızlı bir oyuncudur. Rakiplerini geçebilir ve tehlikeli fırsatlar yaratabilir.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi