Ingiltere Premier Lig 2019 7.Hafta Maç Özetleri

İngiltere Premier Lig 2019 7. Hafta Maç Özetleri

İngiltere Premier Lig 2019-20 sezonu 7. hafta maçları 28 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında oynandı. Bu hafta oynanan maçlarda toplam 26 gol atıldı ve 3 beraberlik yaşandı.

Liverpool 3-1 Arsenal

Liverpool, Anfield’da Arsenal’i 3-1 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Maçın ilk yarısında Sadio Mane ve Andrew Robertson’un golleriyle 2-0 öne geçen Liverpool, ikinci yarıda Mohamed Salah’ın golüyle farkı 3’e çıkardı. Arsenal, maçın son dakikalarında Nicolas Pepe’nin golüyle bir gol bulsa da mağlubiyetten kurtulamadı.

Manchester City 8-0 Watford

Manchester City, Etihad Stadyumu’nda Watford’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Maçın ilk yarısında Bernardo Silva, Sergio Agüero ve Riyad Mahrez’in golleriyle 3-0 öne geçen Manchester City, ikinci yarıda David Silva, Nicolas Otamendi, İlkay Gündoğan, Raheem Sterling ve Kevin De Bruyne’nin golleriyle farkı 8’e çıkardı.

Chelsea 2-0 Brighton & Hove Albion

Chelsea, Stamford Bridge’de Brighton & Hove Albion’u 2-0 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Jorginho’nun penaltı golüyle 1-0 öne geçen Chelsea, ikinci yarıda Willian’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı.

Tottenham Hotspur 2-1 Southampton

Tottenham Hotspur, Tottenham Hotspur Stadyumu’nda Southampton’ı 2-1 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Harry Kane’in golüyle 1-0 öne geçen Tottenham Hotspur, ikinci yarıda Son Heung-min’in golüyle farkı 2’ye çıkardı. Southampton, maçın son dakikalarında Danny Ings’in golüyle bir gol bulsa da mağlubiyetten kurtulamadı.

Manchester United 1-1 Liverpool

Manchester United, Old Trafford’da Liverpool’u 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında Marcus Rashford’un golüyle 1-0 öne geçen Manchester United, ikinci yarıda Adam Lallana’nın golüyle beraberliği yakaladı.

Leicester City 9-0 Southampton

Leicester City, King Power Stadyumu’nda Southampton’ı 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Maçın ilk yarısında Jamie Vardy’nin 4 golüyle 4-0 öne geçen Leicester City, ikinci yarıda Ayoze Pérez, James Maddison, Harvey Barnes ve Dennis Praet’in golleriyle farkı 9’a çıkardı.

Wolverhampton Wanderers 2-0 Sheffield United

Wolverhampton Wanderers, Molineux Stadyumu’nda Sheffield United’ı 2-0 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Raúl Jiménez’in golüyle 1-0 öne geçen Wolverhampton Wanderers, ikinci yarıda Matt Doherty’nin golüyle farkı 2’ye çıkardı.

Burnley 0-3 Chelsea

Burnley, Turf Moor’da Chelsea’ye 3-0 mağlup oldu. Maçın ilk yarısında Tammy Abraham’ın golüyle 1-0 öne geçen Chelsea, ikinci yarıda Jorginho’nun penaltı golü ve Willian’ın golüyle farkı 3’e çıkardı.

Newcastle United 1-0 Manchester City

Newcastle United, St. James’ Park’ta Manchester City’yi 1-0 mağlup etti. Maçın tek golünü 56. dakikada Jonjo Shelvey attı.

Aston Villa 2-2 Brighton & Hove Albion

Aston Villa, Villa Park’ta Brighton & Hove Albion ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında Jack Grealish ve Wesley Moraes’in golleriyle 2-0 öne geçen Aston Villa, ikinci yarıda Neal Maupay ve Aaron Connolly’nin golleriyle beraberliği yakaladı.

Everton 3-2 West Ham United

Everton, Goodison Park’ta West Ham United’ı 3-2 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Dominic Calvert-Lewin’in golüyle 1-0 öne geçen Everton, ikinci yarıda Richarlison ve Gylfi Sigurðsson’un golleriyle farkı 3’e çıkardı. West Ham United, maçın son dakikalarında Michail Antonio ve Felipe Anderson’un golleriyle 2 gol bulsa da mağlubiyetten kurtulamadı.

Fulham 1-3 Arsenal

Fulham, Craven Cottage’da Arsenal’e 3-1 mağlup oldu. Maçın ilk yarısında Alexandre Lacazette’in golüyle 1-0 öne geçen Arsenal, ikinci yarıda Pierre-Emerick Aubameyang ve Nicolas Pepe’nin golleriyle farkı 3’e çıkardı. Fulham, maçın son dakikalarında Aboubakar Kamara’nın golüyle bir gol bulsa da mağlubiyetten kurtulamadı.

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi