Ingiltere Premier Lig’In En Iyi 11’I Açıklandı 2018

İngiltere Premier Lig’in En İyi 11’i Açıklandı 2018

İngiltere Premier Lig, dünyanın en popüler ve rekabetçi futbol liglerinden biridir. Her yıl, ligde mücadele eden takımların en iyi oyuncularından oluşan bir “En İyi 11” listesi açıklanır. 2018 yılında açıklanan En İyi 11 listesi şu şekildedir:

Kaleci: David de Gea (Manchester United)

Defans: Kyle Walker (Manchester City), Virgil van Dijk (Liverpool), Aymeric Laporte (Manchester City), Andrew Robertson (Liverpool)

Orta Saha: Kevin De Bruyne (Manchester City), N’Golo Kanté (Chelsea), David Silva (Manchester City)

Forvet: Mohamed Salah (Liverpool), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Sergio Agüero (Manchester City)

Bu liste, Premier Lig’de mücadele eden takımların teknik direktörleri ve futbol yazarları tarafından belirlenir. Listede yer alan oyuncular, sezon boyunca gösterdikleri performanslarla dikkat çekmişlerdir.

David de Gea, Manchester United’ın kalesini koruyan İspanyol kalecidir. De Gea, Premier Lig’in en iyi kalecilerinden biri olarak kabul edilir. 2018 yılında, De Gea 38 lig maçında 18 gol yedi ve 18 maçta kalesini gole kapattı.

Kyle Walker, Manchester City’nin sağ bekidir. Walker, İngiltere Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Walker 32 lig maçında forma giydi ve 1 gol attı.

Virgil van Dijk, Liverpool’un stoperidir. Van Dijk, Hollanda Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Van Dijk 38 lig maçında forma giydi ve 4 gol attı.

Aymeric Laporte, Manchester City’nin stoperidir. Laporte, Fransa Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Laporte 35 lig maçında forma giydi ve 1 gol attı.

Andrew Robertson, Liverpool’un sol bekidir. Robertson, İskoçya Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Robertson 36 lig maçında forma giydi ve 1 gol attı.

Kevin De Bruyne, Manchester City’nin orta saha oyuncusudur. De Bruyne, Belçika Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, De Bruyne 37 lig maçında forma giydi ve 8 gol attı.

N’Golo Kanté, Chelsea’nin orta saha oyuncusudur. Kanté, Fransa Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Kanté 34 lig maçında forma giydi ve 1 gol attı.

David Silva, Manchester City’nin orta saha oyuncusudur. Silva, İspanya Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Silva 36 lig maçında forma giydi ve 7 gol attı.

Mohamed Salah, Liverpool’un forvetidir. Salah, Mısır Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Salah 36 lig maçında forma giydi ve 32 gol attı.

Harry Kane, Tottenham Hotspur’un forvetidir. Kane, İngiltere Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Kane 30 lig maçında forma giydi ve 23 gol attı.

Sergio Agüero, Manchester City’nin forvetidir. Agüero, Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giymektedir. 2018 yılında, Agüero 33 lig maçında forma giydi ve 21 gol attı.

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi