Premier Lig En Yüksek Maaş 2019

Premier Lig, dünyanın en popüler ve rekabetçi futbol liglerinden biridir. Ligde yer alan takımların oyuncuları, dünyanın en yüksek maaşlarını almaktadır. 2019 yılında, Premier Lig’de en yüksek maaşı alan oyuncu Manchester United’ın Fransız yıldızı Paul Pogba olmuştur. Pogba, yıllık 15 milyon sterlin maaş almaktadır.

Premier Lig’de en yüksek maaş alan diğer oyuncular arasında Manchester City’den Kevin De Bruyne (12 milyon sterlin), Liverpool’dan Mohamed Salah (12 milyon sterlin), Arsenal’den Mesut Özil (11 milyon sterlin) ve Chelsea’den Eden Hazard (10 milyon sterlin) yer almaktadır.

Premier Lig’de en yüksek maaş alan oyuncuların listesi şu şekildedir:

  1. Paul Pogba (Manchester United) – 15 milyon sterlin
  2. Kevin De Bruyne (Manchester City) – 12 milyon sterlin
  3. Mohamed Salah (Liverpool) – 12 milyon sterlin
  4. Mesut Özil (Arsenal) – 11 milyon sterlin
  5. Eden Hazard (Chelsea) – 10 milyon sterlin
  6. Harry Kane (Tottenham Hotspur) – 10 milyon sterlin
  7. Romelu Lukaku (Manchester United) – 9 milyon sterlin
  8. Sergio Agüero (Manchester City) – 9 milyon sterlin
  9. David de Gea (Manchester United) – 9 milyon sterlin
  10. Roberto Firmino (Liverpool) – 9 milyon sterlin

Premier Lig’de en yüksek maaş alan oyuncuların maaşları, diğer liglerde oynayan oyuncuların maaşlarından çok daha yüksektir. Bunun nedeni, Premier Lig’in dünyanın en popüler ve rekabetçi futbol ligi olmasıdır. Premier Lig’de oynayan takımlar, televizyon yayın haklarından ve sponsorluklardan büyük gelirler elde etmektedir. Bu gelirler, oyunculara yüksek maaşlar ödemelerine olanak sağlamaktadır.

Premier Lig’de en yüksek maaş alan oyuncuların maaşları, her yıl artmaktadır. Bunun nedeni, Premier Lig’in giderek daha popüler hale gelmesi ve takımların daha fazla gelir elde etmesidir. Premier Lig’de en yüksek maaş alan oyuncuların maaşları, önümüzdeki yıllarda da artmaya devam edecektir.

Premier Lig’de en yüksek maaş alan oyuncuların maaşları hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynakları ziyaret edebilirsiniz:


Yayımlandı

kategorisi