Premier Lig Son Hafta Maclari

Premier Lig Son Hafta Maçları: Şampiyonluk Yarışı ve Düşme Mücadelesi

Premier Lig’in 2022-23 sezonu, 28 Mayıs Pazar günü oynanacak son hafta maçlarıyla sona erecek. Şampiyonluk yarışı ve düşme mücadelesi, son haftaya kadar devam edecek gibi görünüyor.

Şampiyonluk Yarışı

Şampiyonluk yarışı, Manchester City ve Liverpool arasında geçecek gibi görünüyor. Manchester City, 93 puanla lider durumda ve Liverpool ise 92 puanla ikinci sırada yer alıyor. Manchester City, son hafta maçında Aston Villa’yı yenmesi durumunda şampiyon olacak. Liverpool ise, son hafta maçında Wolverhampton Wanderers’ı yenip Manchester City’nin kaybetmesi durumunda şampiyon olacak.

Düşme Mücadelesi

Düşme mücadelesi ise, Burnley, Leeds United ve Everton arasında geçecek gibi görünüyor. Burnley, 35 puanla 18. sırada, Leeds United ise 35 puanla 17. sırada yer alıyor. Everton ise, 36 puanla 16. sırada yer alıyor. Burnley, son hafta maçında Newcastle United’ı yenmesi durumunda ligde kalacak. Leeds United ise, son hafta maçında Brentford’ı yenip Burnley’nin kaybetmesi durumunda ligde kalacak. Everton ise, son hafta maçında Arsenal’ı yenip Burnley ve Leeds United’ın kaybetmesi durumunda ligde kalacak.

Faydalı Siteler

  • Premier Lig resmi web sitesi: https://www.premierleague.com/
  • BBC Sport Premier Lig sayfası: https://www.bbc.com/sport/football/premier-league
  • Sky Sports Premier Lig sayfası: https://www.skysports.com/premier-league

İlgili Dosyalar

  • Premier Lig 2022-23 sezonu fikstürü: https://www.premierleague.com/fixtures
  • Premier Lig 2022-23 sezonu puan durumu: https://www.premierleague.com/table

Yayımlandı

kategorisi