Mskü Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2012 yılında kurulmuştur. Enstitü, sağlık alanında yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır. Enstitüde, sağlık bilimleri alanında uzmanlaşmış öğretim üyeleri görev yapmaktadır.

Enstitünün Amacı

Enstitünün amacı, sağlık alanında yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim vermek, sağlık alanında araştırma yapmak ve sağlık alanında hizmet vermektir.

Enstitünün Programları

Enstitü, sağlık bilimleri alanında yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır. Yüksek lisans programları, 2 yıl, doktora programları ise 4 yıl sürmektedir.

Enstitünün Öğretim Üyeleri

Enstitüde, sağlık bilimleri alanında uzmanlaşmış öğretim üyeleri görev yapmaktadır. Öğretim üyeleri, sağlık alanında eğitim ve araştırma faaliyetleri yürütmektedir.

Enstitünün Araştırma Faaliyetleri

Enstitü, sağlık alanında araştırma faaliyetleri yürütmektedir. Araştırma faaliyetleri, sağlık alanındaki sorunların çözümüne yönelik olarak yürütülmektedir.

Enstitünün Hizmet Faaliyetleri

Enstitü, sağlık alanında hizmet faaliyetleri yürütmektedir. Hizmet faaliyetleri, sağlık alanındaki sorunların çözümüne yönelik olarak yürütülmektedir.

Enstitünün Web Sitesi

Enstitünün web sitesi, https://sbe.mersin.edu.tr/ adresinde bulunmaktadır. Web sitesinde, enstitü hakkında bilgi, programlar hakkında bilgi, öğretim üyeleri hakkında bilgi, araştırma faaliyetleri hakkında bilgi ve hizmet faaliyetleri hakkında bilgi yer almaktadır.

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi