Ankara Sağlık Çalışanlarına Ego Ne Zamana Kadar Ücretsiz

Ankara Sağlık Çalışanlarına EGO Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sağlık çalışanlarına yönelik ücretsiz toplu taşıma uygulamasını 31 Aralık 2023 tarihine kadar uzattı. Bu karar, sağlık çalışanlarının COVID-19 salgını sırasında gösterdikleri özveri ve fedakarlıkların takdiri olarak alındı.

Sağlık çalışanları, ücretsiz toplu taşıma hizmetinden yararlanmak için kimlik kartlarını göstermeleri yeterli. Ücretsiz toplu taşıma hizmeti, sağlık çalışanlarının işlerine gidiş-gelişlerinde büyük kolaylık sağlıyor.

ABB, sağlık çalışanlarına yönelik ücretsiz toplu taşıma uygulamasını ilk olarak 2020 yılında başlatmıştı. Uygulama, başlangıçta 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olacaktı. Ancak, COVID-19 salgınının devam etmesi nedeniyle uygulama birkaç kez uzatıldı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, sağlık çalışanlarına yönelik ücretsiz toplu taşıma uygulamasının uzatılması kararını duyururken, “Sağlık çalışanlarımız, COVID-19 salgını sırasında büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalıştılar. Bu karar, sağlık çalışanlarımıza olan şükranımızın bir göstergesidir” dedi.

Sağlık çalışanları, ABB’nin ücretsiz toplu taşıma uygulamasından memnuniyetlerini dile getirdiler. Sağlık çalışanı Ayşe Yılmaz, “Ücretsiz toplu taşıma hizmeti, işimize gidiş-gelişlerimizde büyük kolaylık sağlıyor. Bu uygulama sayesinde, işe daha rahat ve daha az maliyetle gidebiliyoruz” dedi.

Sağlık çalışanı Mehmet Ali Öztürk ise, “ABB’nin ücretsiz toplu taşıma uygulaması, sağlık çalışanlarına yönelik güzel bir jest. Bu uygulama, sağlık çalışanlarının moralini yükseltiyor ve işlerine daha motive bir şekilde gitmelerini sağlıyor” dedi.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi