Premier Lig’In En Pahalı Oyuncusu

Premier Lig’in En Pahalı Oyuncusu

Premier Lig, dünyanın en zengin ve en popüler futbol liglerinden biridir. Ligde mücadele eden takımlar, dünyanın en iyi oyuncularını kadrolarına katmak için büyük paralar harcamaktadır. Bu yazıda, Premier Lig’in en pahalı oyuncularını ve transfer ücretlerini inceleyeceğiz.

1. Paul Pogba (Manchester United)

Paul Pogba, Premier Lig’in en pahalı oyuncusudur. Manchester United, 2016 yılında Juventus’tan 105 milyon avro karşılığında Pogba’yı transfer etti. Pogba, Manchester United’da başarılı bir performans sergiledi ve takımın 2017 yılında UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmasında önemli rol oynadı.

2. Romelu Lukaku (Manchester United)

Romelu Lukaku, Premier Lig’in en pahalı ikinci oyuncusudur. Manchester United, 2017 yılında Everton’dan 90 milyon avro karşılığında Lukaku’yu transfer etti. Lukaku, Manchester United’da başarılı bir performans sergiledi ve takımın 2017 yılında UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmasında önemli rol oynadı.

3. Harry Maguire (Manchester United)

Harry Maguire, Premier Lig’in en pahalı üçüncü oyuncusudur. Manchester United, 2019 yılında Leicester City’den 80 milyon avro karşılığında Maguire’yi transfer etti. Maguire, Manchester United’da başarılı bir performans sergiledi ve takımın 2020 yılında Premier Lig şampiyonluğunu kazanmasında önemli rol oynadı.

4. Virgil van Dijk (Liverpool)

Virgil van Dijk, Premier Lig’in en pahalı dördüncü oyuncusudur. Liverpool, 2018 yılında Southampton’dan 75 milyon avro karşılığında van Dijk’ı transfer etti. Van Dijk, Liverpool’da başarılı bir performans sergiledi ve takımın 2019 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasında önemli rol oynadı.

5. Kepa Arrizabalaga (Chelsea)

Kepa Arrizabalaga, Premier Lig’in en pahalı beşinci oyuncusudur. Chelsea, 2018 yılında Athletic Bilbao’dan 80 milyon avro karşılığında Arrizabalaga’yı transfer etti. Arrizabalaga, Chelsea’de başarılı bir performans sergiledi ve takımın 2019 yılında UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmasında önemli rol oynadı.

İlgili Dosyalar ve Siteler


Yayımlandı

kategorisi