Avcılar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumlar

Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumlar

Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İstanbul’un Avcılar ilçesinde bulunan bir diş kliniğidir. Klinik, 2010 yılında kurulmuş olup, ağız ve diş sağlığı alanında hizmet vermektedir. Klinikte, diş çekimi, diş dolgusu, diş temizliği, diş beyazlatma, diş implantı, diş protezi ve ortodonti gibi çeşitli tedaviler uygulanmaktadır.

Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, deneyimli ve uzman diş hekimleri tarafından hizmet vermektedir. Klinikte, son teknoloji cihazlar ve ekipmanlar kullanılmaktadır. Klinik, hijyenik ve steril bir ortamda hizmet vermektedir.

Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Klinik, hastalarının memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Klinik, hastalarına uygun fiyatlı tedavi seçenekleri sunmaktadır.

Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında yapılan yorumlar genel olarak olumludur. Hastalar, klinikteki diş hekimlerinin deneyimli ve uzman olduğunu, kliniğin hijyenik ve steril olduğunu ve klinikte sunulan hizmetlerin kaliteli ve güvenilir olduğunu belirtmektedirler. Hastalar ayrıca, klinikteki fiyatların uygun olduğunu ve klinik çalışanlarının ilgili ve yardımsever olduğunu belirtmektedirler.

Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumları

  • “Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne diş çekimi için gittim. Diş hekimi çok deneyimli ve uzmandı. Diş çekimi işlemi çok kısa sürede ve ağrısız bir şekilde gerçekleşti. Klinik çok hijyenik ve sterildi. Klinik çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da çok uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.”
  • “Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne diş dolgusu için gittim. Diş hekimi çok deneyimli ve uzmandı. Diş dolgusu işlemi çok kısa sürede ve ağrısız bir şekilde gerçekleşti. Klinik çok hijyenik ve sterildi. Klinik çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da çok uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.”
  • “Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne diş temizliği için gittim. Diş hekimi çok deneyimli ve uzmandı. Diş temizliği işlemi çok kısa sürede ve ağrısız bir şekilde gerçekleşti. Klinik çok hijyenik ve sterildi. Klinik çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da çok uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.”
  • “Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne diş beyazlatma için gittim. Diş hekimi çok deneyimli ve uzmandı. Diş beyazlatma işlemi çok kısa sürede ve ağrısız bir şekilde gerçekleşti. Klinik çok hijyenik ve sterildi. Klinik çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da çok uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.”
  • “Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne diş implantı için gittim. Diş hekimi çok deneyimli ve uzmandı. Diş implantı işlemi çok kısa sürede ve ağrısız bir şekilde gerçekleşti. Klinik çok hijyenik ve sterildi. Klinik çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da çok uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.”

Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İletişim Bilgileri

  • Adres: Atatürk Mahallesi, Hürriyet Bulvarı No:10, Avcılar/İstanbul
  • Telefon: (0212) 873 12 12
  • E-posta: [email protected]
  • Web sitesi: www.avcilaragizvedissagligi.com

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi