Bulancak 2 Nolu Sağlık Ocağı

Buluncak 2 Nolu Sağlık Ocağı: Sağlık Hizmetlerinin Kalbi

Buluncak 2 Nolu Sağlık Ocağı, Giresun ilinin Bulancak ilçesinde bulunan ve bölge halkına sağlık hizmetleri sunan bir sağlık kuruluşudur. 1990 yılında hizmete giren sağlık ocağı, 2015 yılında yenilenerek modern bir yapıya kavuşmuştur. Sağlık ocağı, 24 saat hizmet vermekte olup, poliklinik, acil servis, laboratuvar, röntgen ve eczane gibi birimlere sahiptir.

Poliklinik Hizmetleri

Buluncak 2 Nolu Sağlık Ocağı’nda, dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın doğum, göz, kulak burun boğaz, diş ve cilt hastalıkları gibi çeşitli polikliniklerde hizmet verilmektedir. Polikliniklerde, hastaların muayeneleri yapılır, gerekli tetkikler istenir ve tedavi planları oluşturulur.

Acil Servis Hizmetleri

Sağlık ocağında, 24 saat hizmet veren bir acil servis bulunmaktadır. Acil servis, acil tıbbi yardım gerektiren hastalara hizmet vermektedir. Acil serviste, hastaların ilk müdahaleleri yapılır, gerekli tetkikler yapılır ve tedavi planları oluşturulur.

Laboratuvar Hizmetleri

Sağlık ocağında, tam donanımlı bir laboratuvar bulunmaktadır. Laboratuvarda, hastaların kan, idrar ve dışkı gibi örnekleri incelenerek çeşitli hastalıkların teşhisi konulmaktadır.

Röntgen Hizmetleri

Sağlık ocağında, röntgen cihazı bulunmaktadır. Röntgen cihazı ile hastaların akciğer, kemik ve diş gibi bölgelerinin görüntüleri alınarak çeşitli hastalıkların teşhisi konulmaktadır.

Eczane Hizmetleri

Sağlık ocağında, bir eczane bulunmaktadır. Eczanede, hastaların reçeteli ilaçları temin edilmektedir.

Çalışma Saatleri

Buluncak 2 Nolu Sağlık Ocağı, hafta içi her gün 08:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Acil servis ise 24 saat hizmet vermektedir.

İletişim Bilgileri

Buluncak 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Adres: Atatürk Bulvarı No:10 Bulancak/Giresun
  • Telefon: (0454) 212 22 22
  • Faks: (0454) 212 22 23

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi