Cumhuriyet Üniversitesi Ağız Ve Diş Sağlığı Randevu

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Randevu

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi, Sivas’ta bulunan bir devlet üniversitesidir. Fakülte, 1992 yılında kurulmuş olup, ağız ve diş sağlığı alanında eğitim, araştırma ve hizmet vermektedir. Fakültede, ağız ve diş sağlığı alanında lisans, yüksek lisans ve doktora programları bulunmaktadır.

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi’nde, ağız ve diş sağlığı alanında uzmanlaşmış akademisyenler görev yapmaktadır. Fakültede, ağız ve diş sağlığı alanında çeşitli araştırmalar yürütülmekte olup, bu araştırmaların sonuçları ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmaktadır.

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi, ağız ve diş sağlığı alanında hizmet vermektedir. Fakültede, ağız ve diş sağlığı alanında çeşitli klinikler bulunmaktadır. Bu kliniklerde, ağız ve diş sağlığı alanında çeşitli tedaviler uygulanmaktadır.

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi’ne randevu almak için, fakültenin internet sitesinden veya telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Fakültenin internet sitesinden randevu almak için, öncelikle “Randevu Al” bölümüne tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra, açılan sayfada “Randevu Türü” bölümünden randevu almak istediğiniz klinik seçmeniz gerekmektedir. Ardından, “Randevu Tarihi” ve “Randevu Saati” bölümlerinden randevu almak istediğiniz tarih ve saati seçmeniz gerekmektedir. Son olarak, “Adı Soyadı”, “Telefon Numarası” ve “E-posta Adresi” bölümlerine bilgilerinizi girmeniz ve “Randevu Al” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi’ne telefon numarasından randevu almak için, fakültenin telefon numarasını arayarak randevu talebinizi iletmeniz gerekmektedir.

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi İletişim Bilgileri

Adres: Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi, Sivas

Telefon Numarası: (0346) 223 30 00

E-posta Adresi: [email protected]

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi İnternet Sitesi

https://www.cumhuriyet.edu.tr/dis

Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Fakültesi Randevu Alma Formu

https://www.cumhuriyet.edu.tr/dis/randevu-al


Yayımlandı

kategorisi