Istanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları Işletmeciliği Ücreti

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ücreti

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü, sağlık sektöründe yöneticilik ve işletmecilik alanında eğitim veren bir bölümdür. Bölüm, sağlık kurumlarının yönetimi, sağlık hizmetlerinin sunumu, sağlık politikaları ve sağlık ekonomisi gibi konularda eğitim vermektedir.

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü’nün yıllık eğitim ücreti 2023-2024 eğitim yılı için 45.000 TL’dir. Bu ücret, eğitim materyalleri, laboratuvar ücretleri ve diğer masrafları içermektedir.

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü’ne kayıt olmak için, üniversitenin belirlediği sınavlara girmek ve başarılı olmak gerekmektedir. Sınavlar, genellikle her yılın Haziran ayında yapılmaktadır.

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan öğrenciler, sağlık sektöründe yöneticilik ve işletmecilik alanında çalışabilirler. Mezunlar, hastaneler, sağlık merkezleri, sağlık ocakları, özel sağlık kuruluşları ve sağlık sigorta şirketleri gibi kurumlarda yöneticilik pozisyonlarında çalışabilirler.

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü ile ilgili faydalı siteler:

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü ile ilgili faydalı dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi