Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Harita

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Harita

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kırıkkale ilinde bulunan bir devlet üniversitesidir. Fakülte, 2012 yılında kurulmuştur ve şu anda 4 bölümde eğitim vermektedir. Bunlar;

  • Hemşirelik Bölümü
  • Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü
  • Çocuk Gelişimi Bölümü

Fakülte, Kırıkkale il merkezinde bulunan Kırıkkale Üniversitesi Yerleşkesi’nde yer almaktadır. Yerleşke, şehir merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktadır. Fakülteye ulaşım, toplu taşıma araçları veya özel araçlarla sağlanmaktadır.

Fakültenin binası, modern bir yapıdır ve eğitim için gerekli tüm imkânlara sahiptir. Binada, derslikler, laboratuvarlar, kütüphane, bilgisayar odası ve öğrenci yemekhanesi bulunmaktadır. Fakültede, yaklaşık 1.000 öğrenci eğitim görmektedir.

Fakültenin akademik kadrosu, alanında uzman akademisyenlerden oluşmaktadır. Akademisyenler, öğrencilere kaliteli bir eğitim vermek için çalışmaktadırlar. Fakültede, lisans ve lisansüstü eğitim verilmektedir.

Fakültenin mezunları, sağlık sektöründe çeşitli alanlarda çalışmaktadırlar. Mezunlar, hastaneler, sağlık ocakları, özel sağlık kuruluşları ve eğitim kurumlarında görev yapmaktadırlar.

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Harita

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Haritası

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi